O

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yorumsuz. Stephen king Klasiklerinden. Çok güzel bir kitap

Profil Resmi
6 puan

Yıllar önce okumuştum. Ünlü palyaçodu kabuslarıma girdiğine göre iyi yazılmış bir kitap olmalı :)

8 puan

Palyaçoları bitiren kitap.

Profil Resmi
9 puan

Sakın filmini izlemeyin. Gerçekten bu kitaba çekilebilecek en kötü film idi. Mini seri diye geçiyor. 20 sene önce okuduğum bu kitap, o zaman beni gerçekten etkilemişti.

Profil Resmi
8 puan

stephen kingin beni en etkileyen romanı ...

9 puan

Kolay kolay korku filmi veya romanlarından korkan bir insan değilimdir. Stephen King'in de bu kitaptan önce birkaç kitabını okumuş olup, sadece "O" kitabından korktuğumu hatırlıyorum. Korkmak isteyenler için küçük bir tavsiye: Gecenin karanlığında, sessiz bir ortamda ve en azından evde sizden başka uyanık kimsenin olmadığı zamanlarda okuyun; çok deli oluyor!

Profil Resmi
8 puan

Türkçeye yarım yamalak çevrilmesine rağmen, bu haliyle bile çok iyi bir kitap.

10 puan

King'in mucizeler yarattığı kitap. Kaçırılmaz.

12 yıl, 11 ay
8 puan

Orta okul yıllarımda okuduğum harika bir Stephen King romanı

10 puan

bambaşka bir kitap aynı mekanda iki farklı zamanı birden anlatan kurgusu muhteşem bi eser.

12 yıl, 10 ay
9 puan

Büyük bir korku ve zevkle okuduğum ve küçük bir çocukken izlediğim filmiyle palyaçolardan nefret etmeme ve çok korkmama sebep olan kitap gerçekten beni çok derinden sarsmıştı...

9 puan

Korkular hakkında harika bir kitap. Çocukluğumda beni bir hayli etkilemiş ve korkutmuş olan film uyarlaması da mevcuttur. --> It (1990)

9 puan

Bu romanı okuduğumda henüz çocukluğum yeni bitmişti ve lavaboya giderken ecel terleri döküyorum :D Harikadır bir solukta okuyacaksınız. En sevdiğim yerlerden biri adamın gözüne limonu sıkıp bir bira bardağı viskiyi fondip yapmasıdır.

10 puan

'This is do or die!'
Dehşet bir kitaptı. Her şeyiyle. Stephen King sadece korku kitabı yazmamış resmen o bildiğimiz yapmacık dostluk hikayelerinden daha iyi bir dostluk kurgulamış. Çok iyiydi. Geçmiş ve şimdiki zaman iç içe çok iyi işlenmiş.

7 puan

korkutucu bir kitaptı. ve eğer son kitapı 22/11/63'ü okumak istiyorsanız önce bunu okusanız güzel olur. Çünkü kitapta bu kitaba göndermeler mevcut.

Profil Resmi
9 puan

Bu kitap yüzünden palyaçolardan korkar oldum. Nasıl bir etki bıraktığını siz düşünün.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

okuduktan sonra palyaçolardan nefret ettim. nefes almakta sizi zorlayacak kadar geriyor.okumaktan vaz geçmek istesem de başaramadığım sonuna dek elimden bırakamadığım bir kitap oldu

10 puan

Kurgu çok iyi, dil inanılmaz akıcı, çeviri altın kitap evi olmasına rağmen çok başarılı, yani 1212 sayfalık bir romanın abartısız 1100 sayfasında sıkılmak imkansız devamlı gerilim devamlı macera, belki de Stephen King'in en iyi kitabı...

geri ileri