Neşter Müziği

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Gerilimi sevenler için David Carnoy'un ‘Neşter Müziği’. Masumiyet, suç ve sırlar üzerine kurulu bu romanI;
bir solukta okunacak türden.

9 puan

son sayfaya kadar gerçeği anlamadım. Belki de ben çok yavaş sindirerek okuduğum için böyle oldu bilmiyorum ama gerçekten güzeldi.

Profil Resmi
4 puan

Sandığım kadar karmaşık yada gergin değildi. Bazen sıkıcı olacak kadar tasvirleri uzatmıştı. Olaya polis yönünden olayın olduğu andan suçlanan yönünden ise dönüşlerle geriden gelip ikisini birleştirmesi güzeldi.Bazı duygu akışlarını vermesi gerçekçi idi.Tavsiye ederim, gerilmeden, yorulmadan ,akıl kullanarak hafiyecilik yapmak isteyenler için (bulmaca çözer gibi) ideal bir kitap.

4 puan

İlk çıktığı zaman oldukça reklamı yapılsa da ortalama bir kitap

Profil Resmi
5 puan

Çözülemez bir hikaye değildi. Zaten yarısına geldiğinizde neredeyse kim olduğunu anlıyorsunuz. Çerezlik.

6 puan

kristenin ölümünün ardında yatanlar, olayın sonlandirilmasi şaşırtıcıydi. dr Cogan'in suçlamalardan kurtulmak için yaptıkları ağırlıklı olarak anlatılıyor.herşey açığa kavuştu derken kitap son bir olayla sonlandiriliyo. bitimine yakın heyecan da artıyo.

Profil Resmi
7 puan

Genel olarak okunası, sürükleyici bir kitaptı; ancak gereksiz tasvirler ile birebir çeviri cümleler beni biraz sıktı. Örneğin sayfa 267'deki "hey pazar günü bir film yakalamak istiyorum" cümlesi?! Bazı uzun cümlelerin de birebir çevirisi yapılmıştı ki anlamak için bir kaç kere okumam gerekti.Gerilim kitapları okumaya yeni başladım ama bana kurgusu biraz zayıf geldi, tahmin edilesi bir sondu ama neyse ki yazar bir sürprizle bitirmiş de çok fazla hayal kırıklığına uğramadım.

7 puan

Belki biraz basit, biraz sıradan ve pek şaşırtıcı değil. Hele ki çok daha iyilerini okuduysanız.
Ancak yine de keyifli sayılabilecek deneyim yaşayabilirsiniz.

Profil Resmi
6 puan

sıkıcıydı

Profil Resmi
8 puan

çok beğendim.özellikle sonu şaşırtıcı

geri ileri