Mucize

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

bu kitabı okuduğumda çok etkilenmiştim özellikle de kitabın arkasındaki mesaja bayılmıştım
mesajda şöyle diyor
hiçbir çocuğu yüzüne bakarak değerlendirmeyin...bu çok doğru
ama başka bir tane daha doğru var o da şu
hiçbir kitabı ön kapağına bakarak değerlendirmeyin...
iyi okumalar

4 yıl, 1 ay
10 puan

bence bu yılın en iyi kitaplarında üst sıralarda ..

8 puan

Insani iyiliklere inanmasi icin umut veren kolay okunan empati yetenegini vurgulayan bir genclik romani. Bayildim diyemem ama baya sevdim.

10 puan

çok güzel bir ilk gençlik romanı. dış görünüşün hiç bir öneminin olmadığını vurgulamış

10 puan

"Gücüyle pek çok kalbe güç veren, insanların en yüğce gönüllüsüdür. " Harika bir kitap olduğu aşikar değil mi :)

10 puan

Kendi çapında gerçekten güzel bir kitaptı.Okursanız bir şey kaybetmezsiniz

9 puan

''Herkes hayatında bir kez olsun ayakta alkışlanmalı çünkü hepimiz dünyayı dize getirdik!'' Auggie müthiş bir çocuk. Komik ve her arkadaşın olması gerektiği gibi sadık ve güvenilir. Zaten onun hakkında bilinmesi gereken tek şey bu. Yüzü, hiç sevemediği kulakları ya da boyu değil.

7 puan

Kitabın başkahramanı genetik bir bozukluktan dolayı yüzünde bariz deformasyonlar olan küçük August. Kitabın esas vermek istediği de dış görünüşe karşı insanların tepkileri ve dış görünüşün hayattaki yeri. Kitabı baya övgüyle duyduğum için merak etmiştim. Kitap bu kadar övülünce de "Vay be!" diyeceğim bir kurgu ve anlatım bekledim. Kitap tabii ki kötü değildi ama sonradan tekrar okuyayım demem. Kitabı tam olarak sanırım şöyle anlatabilirim: Hasta yatağınızda televizyon karşısındayken bir aile filmi denk gelir. Biraz bakarken takılır kalırsınız. Sonra bir bakmışsınız filmin sonu gelivermiş. Hoş bir tat bırakır sizde. Ama gidip de o filmin özellikle dvdsini almazsınız. Bu kitap da öyle bir şey.

7 puan

Çıktığı günden bu yana çok ses getiren beğenilen bir kitap olması nedeniyle beklentim oldukça yüksekti doğrusu. Kötü diyemem ancak beklediğim gibi "aman Allahım muhteşemdi" tadında bir kitapta olmadı benim için beklentinizi yüksek tutmazsaniz daha fazla sevebileceginizi düşünüyorum.

10 puan

Yüzünde fiziksel bir bozuklukla doğan 10 yaşındaki August'un etkileyici hikayesini okurken yer yer gözyaşlarımı tutamadım yer yer gülümsedim. Kitap daima gerektiğinden biraz daha nazik olmaya çalışın diyor. Düşündüm ki acaba ben bu hayatta ne kadar naziğim? İstemeden birini bakışlarımla incittim mi acaba? Küçük mucize August'un hikayesini okumanızı tavsiye ederim.

10 puan

güzel bir kitaptı.Sanki bir jodi picoult kitabı okuyormuşum gibi hissettirdi.Aslında 'ben,earl ve ölen kız ' kitabı ile 'cam çocuk' karışımı bir kitaptı da diyebiliriz ama sevdim tavsiye ederim.

8 puan

Doğuştan yüzünde morfolojik anomalisi olan bir çocuk ve yaşadıklarını anlatan kitap, farklı bakış açılarıyla yazılmıştı. Oldukça sürükleyici ve etkileyici olan bu kitabı her yaştan okurlara tavsiye ederim..

9 puan

"İnsan yalnızca kalbiyle görür, özü gözler göremez" Her çocuğa okutulmalı :)Onlara çok şey katacak emin olun. Gerçekten harika bir kitap.

10 puan

- "Sıradan olmamamın tek nedeni, kimsenin beni öyle görmemesi."

- "Bence dünyadaki herkes hayatında en az bir kez ayakta alkışlanmalı."

- "Herkes, nerede olursa olsun, mümkün olan her an gerektiğinden daha fazla nazik olmaya çalışırsa, dünya gerçekten de daha güzel bir yere dönüşür."

Mucize aslında tam bir "MUCİZE"

Ama bir karakter bölümünde yazım hataları vardı, nedenini anlayan var mı?

geri ileri