Mahşer

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

S.King'in en iyilerinden şüphesiz..Bence King burada bir insanın karşılaşacağı en zorlu bir dönemde nasıl bir psikolojide hareket edeceğini iyi betimlemiş.. Yani kolayı seçip kötünün yanında mı olmak Yoksa iyiyi seçip zor olanı mı başarmak..

Profil Resmi
9 puan

Bu kadar uzun olmasına rağmen çok iyiydi.

Profil Resmi
7 puan

mükemmel derecede sürükleyici bir kitap ama sonu da bir o kadar vasattı. tavsiye ederim.

Profil Resmi
10 puan

stephen king yazdıysa ... korkuuu :)

10 yıl, 11 ay
9 puan

Korkutucu iğrençlikte bir hikaye.

7 puan

biraz fazla uzundu ama kesinlikle sıkıcı değildi...

Profil Resmi
5 puan

kitap 1975 yılında yazılmış.O şartlar altında iyi bir kitap olabilir ama günümüz şartlarında çok sıradan kalıyor.Dünya ya bulaşıcı hastalık yayılıyor.Kalanlar arasında iyi-kötü mücadelesi verilmeye çalışılmış.Başladığımı bitireyim dedim ama zaman kaybı.Bu tarz filmler de yapıldığı için kitabı beni çok açmadı.

5 puan

Kısaltılmış versiyonunda her şey kopuk kopuk ve son derece detaysız şekilde çabucak gelişip sonlanıyor.Eminim tam versiyonu en az 8 yıldızlık bir romandır.

7 puan

Okurken bazı yerlerde nefesimi tuttum, o kadar heyecanlandım. Sonuna doğru sürükleyiciliğini yitiriyor, ancak yine de Stephen King'in güzel eserlerinden biri. King okumuş ve sevmişseniz muhakkak ki bunu da seveceksiniz.

7 puan

tam metninini okudum epey uzun sürdü ama değdi hoş bir kitaptı klasik stephen üstat katletmediği adam kalmadı gene kitapta :D

10 puan

Bana kitap okuma alışkanlığı kazandıran kitaptır.Muhteşem.

Profil Resmi
7 puan

Mahşerin 1. kitabını bitirdim.Mende Mahşer kitabı tam metn,1216 sehifədir və 3 kitab var içində. 1.kitab daha çox obrazlarla tanışlıq merhelesidir ,buna görede biraz darıxdırıcı oldu. Kitab neden behs edir , ondan danışım. Deməli, səhv etmirəmsə amerikan ordusu təhlükəli bir virus yayılır və bu virus səhvən yayılır.Bu çox öldürücü virusdur və dünyanın 99% əhalisinin tezliklə məhv olmasına səbəb olur .Kitabın marağlı mövzusu var , bəyəndim.

10 puan

King :) güzel bir kitaptı.
Karakterler çok kaliteli.

Profil Resmi
7 puan

Kehanet,fantezi fazla hayalci geldiği için masalımsı geldi biraz ama yine de Stephen King'e haksızlık yapmak istemem,okumaya değer....

geri ileri