Mahremiyet Eğitimi

En Son Değerlendirmeler

10 puan

çocuklarımızı tacizden nasıl koruyabileceğimizi kapsamlı bir şekilde ve anlaşılır bir dille anlatmış yazar.çarpıcı örneklerle akılda kalıcı hale getirmiş.mutlaka okunmalı,okutulmalı.

Profil Resmi
10 puan

yine adem güneş ve yine harika bir kitap. çocuk yetiştirmek üzerine, mahremiyet eğitimi üzerine öğreneceğimiz çok şey var adem hocadan. okumayan herkese tavsiye ediyorum. okumakta geç kalmayın.

8 puan

Biz farkında olmasak da fiziksel/ruhsal tacize uğrayan bir sürü çocuk var ve sayıları azımsanmayacak kadar çok. Hem kendi çocuklarımızı korumak hemde çevremizdeki çocukların sınırlarına uygun davranmak adına okunması gereken önemli kitaplardan biri.

8 puan

Her anne, baba ve eğitimcinin okuması gereken kitaplardan biri. Çocuklarda mahremiyet eğitiminin nasıl verilmesi gerektiğini adım adım anlatıyor. Dili sade ve anlaşılır. Bir akademisyenin yazdığı, diğer akademisyenin zor anladığı türden bir kitap değil: Çocuk tacizi gibi büyük bir sorunla karşılaştığımızda izlememiz gereken yöntemler vb durumlarda incelikle, güzel bir dille anlatılmış. Ailelerin çocuklarını eğitirken yararlanabileceği ender kaynaklardan.

geri ileri