MacEgan Olmak (MacEgan Brothers, #6)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

son derece güzel son derece keyifli 10 tam puanlık bir kitaptı benim için.... MacEgan serisin de sevmediğim bir kitap olmadı... her kitap birbirinden güzeldi... bu kitapta yine konu ve karakterleriyle beni benden aldı... Treharn merakla hikayesini beklediğim kardeşdi... sonun da öğrendiğim sürprizler şaşırtıcıydı... yaralı iki karakterin birbirini iyileştirmesini okumak son derece etkileyiciydi... yazarın yeni kitaplarını da okumayı çook isterim.... bu seri kaçmaz kesinlikle okunmalı....kaçırmayın!!!!!

10 puan

MacEgan Olmak-Michelle Willingham

Bu yazar benim orta çağ romanlarımın favorisi...Harikulade bir seri...Bu seriyi bulan hiç kaçırmasın okusun bence..Yine benden tam puan aldı..Romanda kusur yok..Çeviri mükemmel kitap akıyor..Kapak orjinal hikayeyi olduğu gibi yansıtıyor..Kusur aradım bulamadım...İşin en güzel tarafı ise seriyi yayınevi arka arkaya yayınlayarak biz soğumadan yayınlaması..Buda seriden daha çok zevk almamı sağladı ki...Teşekkürler Harlequin..Yazarın diğer kitaplarını da bekliyoru(m)z..

MacEgan Olmak'da en küçük kardeş Trahern'in hikayesi vardı hem ozan hem dövüşçü sevdiği kadını hunharca kaybetmiş Trahern'in hikayesi çok dokunaklı idi..
Vee Morren O'Relly kız kardeşini korumak için köyünü basan haydutlara kendini sunacak kadar gözü pek cesur bir kadın..Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum..Okuyun ..Özellikle MacEgan olmanın ayrıcalığını farkedin..Erkeklerinin dayanılmaz cazibesini...

Profil Resmi
10 puan

Hikayeyi okurken kimin için üzüleceğimi bilemedim :'(

Yaralı iki insanın birbirlerinin yaralarını sarmalarının ne kadar zor ve bir o kadar mucizevi olduğunu okudum...

Yazarın kalemi gerçekten çok güçlü...

Şöyle 300- 400 sayfalık kitaplarını okumayı ne kadar çok istediğimi anlayınca bende çok şaşırdım :)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/03/michelle-willingham-macegan-olmak.html

MacEgan Kardeşler serisinin altıncı kitabı MacEgan Olmak...

Seriyi geç de olsa bitirdim ve son bir kitabı kaldı o da henüz çevrilmedi ne yazık ki... Ama genel olarak MacEgan erkeklerinin kitapları bitti. Ve hepsine ayrı ayrı bayıldım.

Trahern'in hikayesini birazıcık Bevan'ın hikayesine benzettim. Aslında konu olarak benzerlik yoktu ama Bevan'da karısını kaybetmiş onun yasını tutarken başka bir kadına aşık oluyordu Trahern'de sevdiği evlenmek istediği kadını kaybediyor ve onun yasını tutarken ve intikam isterken başka kadına aşık oluyor. Özellikle Trahern'in geçmişini öğrendikten sonra bu benzerlik beni gülümseterek "evet adamım sen bir MacEgan'sın" dedim.

Morren'in yaralı ruhunu ve bedeninin ilacı Trahern'in olması çok romantikti. Aslında ikisi de yaralı ruhlarını birbirleri ile iyileştirdiler ve bunu okumak çok zevkliydi.

Gunnar ile aralarında gelişen istemsiz yakınlığın ardındaki gerçekler cidden çok güzeldi ama en güzeli de MacEgan kardeşlerinin aralarındaki bağ... Kitapta diğer kardeşleri okumak, onları çoluk çocuk görmek, mutluluklarına tanık olmak çok güzeldi. Özellikle bir önceki kitaplarda onların en zorluklardan geçtiğini okuyup da bunda onları evli mutlu çocuklu okumak inanılmaz bir zevk ve tatmin duymama neden oldu.

Morren'in kardeşi için yaptığı fedakarlık insanın içine işleyen bir fedakarlıktı ve kitapta en çok mutluluğu hak eden kişinin onun olması gerektiğine inandım... Onu gülerken, mutlu olurken okumayı istedim ve yazar kitabın sonunda bunu bana verdi.

Seriyi en başından beri okumak ve her bir kardeşin mutluluklarına tanık olmak çok güzeldi. Bazen bazı kitaplar ya da seriler bittiğine üzülürsünüz ve bende bu seri bitti diye üzülüyorum. Umarım yakın zamanda yazarın yeni serilerini okuyabiliriz.

Serinin altı kitabını da tavsiye ederim... Her biri ayrı bir tat ve heyecan veriyor. Okumaktan keyif alacaksınız.

10 puan

İntikam hırsıyla dolu İrlandalı bir savaşçı...
Trahern MacEgan, bir savaşçının bedenine, bir ozanın yüreğine sahip. Sevdiği kadını kaybettiğinde, yüreği öfke ve intikam hırsıyla çarpıyor sadece.
Sessizce acı çeken bir kadın...
Morren O’Reilly, acıyı ve utancı tatmış bir kadın. Yüreği korkuyla çarpsa da başı daima dik, hayata tutunmaya çalışıyor
Morren, Trahern’in içindeki karanlığı aydınlatan ışık olabilecek miydi?
Trahern, Morren’in ruhundaki yaralara çare olabilecek mi?
İntikam ve nefretle çarpan iki yürek, aşka teslim olacaklar mıydı?....

Başarılı ve güzel bir hikayeydi Tavsiye ederim .

geri ileri