Leyla Gibi

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yazarın en orjinal bulduğum kitabı bu,diğeri de Aşk Kumarı. Bir süre sonra tüm kitaplar birbirine benziyor,ama yine de okunuyor Vefa Enver :)

Profil Resmi
10 puan

leyla muhteşem, çok eğlenceli, onun pembe dünyasına adım attığınız an hiç çıkmak istemiceksiniz. mutlaka okunmalı :))

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

çok keyifli, muhteşem, şiddetle tavisye ediyorm :)) okunmalı mutlaka :)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

leyla tam bir leyla çok güzeldi. çok komikti. çok keyifliydi.

10 puan

Kahkahalar attığım sohbetleri olan, sinirlendiğim sözler söylenip davranışlar sergilenen ve okurken rüyada gibi hissederken bir den yere çakıldığını hissettiren bir kitap. Tek kelime ile bayıldım!!!

10 puan

Okuduğum ilk Vefa Enver kitabı. Dili akıcıydı, çok eğlenceli bir kitap ama duygusal bölümleride vardı, ben çok sevdim ve yazarın tüm kitaplarını okumak istiyorum.

Profil Resmi
8 puan

Dürüstçe söylemek gerekirse sırf Vefa Enver kitabı diye başladım. Konu pek çekmedi. Araba markalarına ve havayiliğe pek meraklı değilim. Anladım ki karakter gün geçtikçe büyüdükçe mi desem yaşını kavrayan olgunluğa adım attıkça mı şu marka &araba değerlendirme kısmını atlattı. Ortalama diye başladığım kitap nefessiz okuttu. Bilinen peri masallarına farklı bir bakış, biraz göz yaşı. Bundan ne kadar daha kötü olabilir cümlesini çok çok kötü olacağa bağlayarak karakterler bizleri de hüzne sürükledi. Pembe bir kitap ne kadar kara gün görebilir ki elbet gün doğar ama o gün hangi ufka doğar? Okuyup görmeli:)

Profil Resmi
9 puan

Yazarın kitaplarını merak ediyordum.Chik lit tarzı bir kitap ve ben bu tarzı pek okumamama rağmen çok sevdim.Kahramanı öyle bir anlatmış ki yazara hayran kaldım.

7 puan

Leyla'nın kararsızlığı ve 'leyla'lığı beni çıldırtmış olsa da güzel bir kitaptı... Acı yoldan da olsa sonunda olgunlaştı kızımız. :) Tavsiye edilir.

geri ileri