Kusursuz Hayatlar

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Dili son dönemlerde okuduğum en iyilerden birisi. Kitap değil de tam bir film tadında. Kitaptaki zaman geçişleri süper. Hiç sıkmadan, detayda boğmadan, hakikaten bir film izliyormuşcasına tek solukta okuyup bitiriyorsunuz kitabı.

15-16 yaşındaki çocukların yazdığı kitaplarda bile bolca sevişme sahnesi olmasına rağmen bu kitapta bir tane bile olmaması nasıl güzel geldi. Seks öyle ya da böyle satar düşüncesiyle olur olmaz bölüm aralarına yerleştirilen onlarca kitaptan sonra resmen nefes aldırdı.

Esasında yazım dili, zaman ve bölüm geçişleri, kurgusu çok tanıdık olsa da keyifli anlatımıyla 9 yıldız vereceğim bir kitap olurdu ancak ana karakterlerden birisine aşırı sinir olduğum için 8 yıldız verdim. Daha da azını vermeye elim gitmedi.

5 puan

Romantik komedi tadinda olsa da yine de çok sıkıcı ve bence cok diken uzerinde ilerleyen bir kitap. Karakterlere isinmak benim acimdan cok zordu. Rachel cidden cok sinir bozucu. Hikaye evet akiyor ama biraz heyecansiz . Ayrica casey'nin travmasi son sayfa da minicik bir paragrafa sigdirilmis. Bu ture dair daha iyileri varken bu kitap zaman kaybi gibi geldi bana.

geri ileri