Küçük Düşler Büyük Umutlar (There's Cake in My Future Serisi 1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

içimi ısıttı bu kitap :)

11 yıl, 11 ay
10 puan

son derece güzel, komik ve akıcı

10 puan

çok çok çok beğendim. tavsiye ederim. çok hoş anlatımlı hayatın içinden güzel bi kitap

9 puan

çok şekerdi

Profil Resmi
9 puan

çok çok tatlı bir kitap..eğlenceli sanki bir film izliyormuş gibi hissettiriyor. dialoglar süper komik :) hayatın sıkıntılarından biraz uzaklaşmak için birebir :)

6 puan

Eğlenceli, yer yer gülümseten akıcı bir roman. Boş zaman değerlendirilebilecek türden..

Profil Resmi
8 puan

Kitap bugün sona eder işe geldiğim için bıraktım ama aklım kaldı diyebilirim ..Kitap son derece keyifli bir anlatıma sahip özellikle kadınların kesinlikle okuması lazım eminim okurken çok eğlenecekler.. Erkeklerde kadınların ilişkiler konusunda ne düşündüğü hakkında biraz olsun merakları varsa keyifle okuyabilirler..

Profil Resmi
8 puan

Ama bu kitap çokkk güzel.Hİç bitmesin dedim.Herkesin okurken kendinden bir şeyler bulacağı harika bir kitap.yazarın uslubunu çok seviyorum.Akıcı, komik duygusal.Arkadaşlık bağını en güzel anlatan kitapalrdan bir tanesi bence. A101 den en en uygun fiyata alındı ve okundu.

8 puan

Mel,Nic ve Seema (favorim) adında üç kadının hayatını okuyoruz. Bir pastaya dilek tılsımları yerleştiriyor Nic, tabi uyanık kendisi ve arkadaşlarının hangi tılsımı çekeeceğini ayarlıyor kendince :) Tabi işler hiç de umdukları gibi gitmiyor. Seema çok iyi arkadaş olduğu Scott 'u yatağa atma peşinde:) Mel ise 6yıllık sevgilisini evliliğe ikna etme çabasında. Nic de John ile evlenme aşamasında, tabi John'un iki kızına da bonus annelik yapıyor ;) Konuşmalar, gidişat falan çok hoştu. Kesinlikle kasmadan, kendini keyifle okutan kitaplardan.

9 puan

Kesinlikle okumaya deger :)

7 puan

Çok eğlenceli ,kafa dağıtmak için birebir olan kitaplardan..Ben sevdim.

7 puan

Eğlenceli idi=)

6 puan

gülümseten diyologlarıyla çıtır çerez tadında keyifli bir kitap..

4 puan

Ben kitabı çok eğlenceli buldum çok güldüm okurken eğlendim, kafa dağıtmalık arıyorsanız bakın derim:)

geri ileri