Kristal Denizaltı

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
4 puan

Anlamak için baya uğraş gerektiren bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Ahmet Altanın devrik cümleler kurarak bir şeyler anlatma çabası belkide anlamakta güçlük çememizde asıl sebeptir. Belkide değildir kitap olduğu gibi görünüyordur. :)

7 puan

Ahmet Altan'ın deneme kitapları arasında en beğendiğim ikincisi.

10 puan

Mükemmel bir kitap. Her deneme ayrı güzellikte ve çok değişik bilgiler var. Okumanızı tavsiye ederim.

10 puan

çok güzel bir kitaptı can yayınlarından olanı okudum.Mutsuz dev adlı denemeyi özellikle tavsiye ediyorum.Bilmediğim çok şeyin olduğunu farkettim deneme türünde bunları çok iyi öğretmesini bilmiş yazar.Hem öğretici hem de sıkmıyor insanı.İlk Ahmet Altan kitabım olduğundan mı bilemiyorum ama benim şahsi fikrim çok güzel kalemi

Profil Resmi
10 puan

benim için İçimizde bir yer kadar özel olan bir kitap,bayanları etkileyecek bir kitap

8 puan

okuduğum ve müptelası olduğum ilk ahmet altan kitabı.

Profil Resmi
10 puan

Kadınları çok iyi tanıdığına emin olduğum bir üstat. Her yazısını zevkle okudum.

9 puan

-İki insan ayrılırken, şefkatli konuşan taraf aşık olmayan taraftır.
-Bağlandıklarımızda, her zaman başkalarının görmediği bir 'acınacak' yan bulmuyor muyduk, bize en çok acı çektirenler de bile daima bizde şefkat uyandıracak bir kırılganlık görmüyor muyduk?
gibi çok iyi tespitleri olan ve kendinizi bulacağınız bir kitap.

4 puan

Kadınlar, ilişkiler ve insani duygular üzerine öykü tarzı denemelerden oluşan bir eser. Fazla derinlikli olmadığı gibi yeni veya bilinmedik bir şey de anlatmıyor. Bununla birlikte bazı tespitleri isabetli buldum. Özellikle "Ben Bayağıyım Ama Yazdıklarım Öyle Değildir" başlıklı konuya katılıyorum. Genel olarak süslemeden uzak, yer yer kendini tekrar eden kalıp betimlemelerden oluşan bir yazım tarzına sahip.

geri ileri