Kocan Kadar Konuş

En Son Değerlendirmeler

1 puan

Amerikan ve Türk dizilerinin karışımı gibi okumaya değmez,zaman kaybı.

10 puan

Çok eğlendim çoook :))

10 puan

Çok eğlenceli :)

8 puan

kitap okurken kahkaha atmayalı çok uzun zaman olmuştu ama bu kitap sayesinde açığımı kapadım resmen.. :D

10 puan

Okuması çok keyifliydi.
http://zamansozleri.blogspot.com.tr/2014/05/kocan-kadar-konus-sebnem-burcuoglu.html

9 puan

Çok akıcı olup 2 saate biten bol kahkaha eşliğindeki kitap

7 puan

Eğlenceli bir kitaptı beğendim

10 puan

yorumum için:

http://egemvekitaplarim.blogspot.com.tr/2014/05/kocan-kadar-konus.html

8 puan

Kitap ile ilgili yorumlarıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://ipeksi-kitaplarvesozler.blogspot.com.tr/2014/05/kocan-kadar-konus-sebnem-burcuoglu.html

7 puan

kitap çok hoş gerçekten efsun karakteri içime işledi onu arkadasım olarak fılan goruyorum okadar içten o kadar samımı karakter olmus. aile kültürü ve toplum geneline bakıldıgında evet gercekten bır ön yargı var bekarlara karsı nıye evlenmedın ne zaman evleneceksın zaten bu yaklasımlara bır cevap nıtelıgı bulmus ancak ben tam kıtabı ısmı ıle konusunu hıç bagdaştıramadım.. cok komık bır kitapti.. okunur bu kitap ve sonu çok cıkmazda kalmıs ve sonunda okuyucuya bırakmıs daha farklı bır son beklerdım ben sonundan pek hoşlanmadım..

Profil Resmi
6 puan

eğlenceli..

9 puan

çok eğlenceliydi pucca kitabı gibiydi:)
devamı gelecek gibi.

8 puan

Bir akşamda bitirdiğim, katıla katıla gülerek okuduğum bir kitaptır. Sabun köpüğü gibi görünse de ince ince tespitleri çok yerinde, detaylarda düşündürüyor.

8 puan

eğlenceli..sonu okuyucuya bırakılmış.nasıl hayal etmek istiyorsan öyle bitiriyorsun

10 puan

Elimden bırakamadım ve bir nefeste okudum kitabı. Kendinizi ve ailenizi buluyorsunuz kitapta. Mutlaka okuyun derim

Profil Resmi
5 puan

evde kalmış kız tradejisi :) komik yani..

6 puan

Bir günlük okur gibi hissediyorsunuz kendinizi.
ama neşeli bir insanın günlüğü :) boş vaktiniz varsa okunur...

9 puan

Okurken çok eğlendiğim bir kitaptı. On vermememin sebebi bana göre erken bitmesiydi. Belki de ben hazır değildim bitmesine -.-

7 puan

genel itibariyle eğlenceli bir kitaptı, her sayfasında çevremdeki diğer kadınlar gibi kahkahalara boğulmasamda, 198. sayfaya geldiğimde dün gece saat 3te katıla katıla gülüyodum...sinan'a seni seviyorum çok özledim yazmak isterden kafa bi trilyon mesaj atınca ortaya "gılı gılı" gibi bişey çıkmıştı:) her zaman söylerim alkollü araç kullanmak kadar tehlikelidir, alkollü telefon kullanmak....bu kadar abartmasamda, sabah kalktığıumda bugünde aramadım diye kendimi tebrik edip, telefona baktığımda sayfalar dolusu mesaj attığımı gördüğüm sabahlar oldu....eğlenirsniz okuduğunuzda, ama çok da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum :)

10 puan

Bu kitabı her Türk kızı okumalı bence :) okurken çok eğlendim yazarın anlatım şekline bayıldım uzun zamandır böyle komik bir kitap okumamıştım.

10 puan

Çok keyif alarak okuduğum bir kitaptı, sesli güldüğüm ve çevremdekilerin bana garip garip baktığı yerler oldu. Açıkçası benim mizah anlayışıma uygundu ama başka bir kişi benim kadar eğlenceli bulmayabilir, zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim.

Çok kısa sürede okudum ama sonu biraz havada kalmış, son bölümde "eeee sonra""" diyesim geldi. Okuyun sıkılmayacaksınız. Tatil için ideal.

9 puan

Otobüste kendi kendime gülerek okuyup bitirdiğim güzel kitap :)

9 puan

Okurken çok eğlendim. Kafa dağıtmak için ideal bir kitap olduğunu düşünüyorum.

6 puan

Bu tarz kitapları pek beğendiğim söylenemez ama bu kitaptan yazarın samimiyetinden dolayı keyif aldım :)

7 puan

Kitap iyi güzel başladı eğlenceli devam etti tirt diye bitti :/ iyi tamam kitap ince olabilir ama konu daha da uzatılıp daha güzel bir sonla bağlanabilirdi...

6 puan

Bu kitabı aldıktan sonra hakkında ufak bir araştırma yaptım. Çünkü normal insanlar benim yaptığımm bu işi kitabı almadan yapıp, kitabı almaktan vazgecebiliyorlar. Huyum kurusun!!! Anlatılanlara göre kitap tam bir kezban manifesto kitabıydı. Kitaba başlamadan aldığıma pişman oldum. Hatta böyle aldığım ''tırt'' kitapları daha önce okurum ki gözümün önünden toz olup, kitaplığın en ücra köşelerinde çürümeye yüz tutsunlar diye... ( iskender kebabın pidelerini önce yiyip etlerini sonradan keyifle yemeye saklamak, lakin doymak gibi bişey bu!!!) Aman yarabbii okudum bitiyor bitti derken kapağı bir kapadım. Ben kezbanların önde bayrak tutanıymışım.... Bi hoşuma gitti bi hoşuma gittii. Efendim daha resmiyet kazanmasada gayri resmi olarak hayatımı 20 kediyle paylaşıp, cesedimin 30 gün sonra bulunacağı kesinleşti. Aslında bakarsak hepimizin içinde bir efsun var, başkalarının gazıyla biz biz olmaktan çıkıyoruz. böylece burnumuz dertten çıkmıyor. Doğal bir anlatım, hoş bir konu. Hepimizin hayatından kareler var. Bu yüzden çerezlik bir kitap olaraktan okuyunuz. Valla benim yüzümü güldürdü. azıcık eğlendim, hayat tantanasından biraz uzaklaştım. Lakin bir ''oyş be kitaba bak'' kitabımı hayır. Bir kült olabilir mi asla. :)

10 puan

Yaaa bu neyy??!!
Gülerken öldüm :DDD
Hele sonu.. O son neee?? Kaldım merakta şimdi.
Hele o kitabın içindeki sözler.. Ayh öldüm gülmektem vallahi. Mükemmeldi yani. Sabah Yandaş'ın bitiminde ağlarken şimdi gülüyorum.
İlahi ben!

10 puan

Gülmek isteyen mutlaka ama mutlaka okumalı muhteşem=)

7 puan

tebessüm için okunulacak bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

Gerçekten çok komik be güzel bir kitap...

geri 1 | 2