Kızıl Öpücük (Gece Yarısı Nesli, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan


Yahu bu dante italyanmış ne güzel ne güzel.Ben zaten şeyhlerden yunanlılardan sonra en çok italyanları severim

Genel anlamda kitap güzeldi.Ben çok beğendim şahsen.Karpatyalılardan sonra Sherrilyn Kenyon'un Dark-Hunterları ikinci sırada üçüncü sırayada soylular yerleşti.

10 puan

danteye bayıldım doğrusu =) tess her nekadar bana benzemesede onunlada bütünleşebildim =) aşk tutku herşey vardı yine ilk kitaptaki gibi ama bu kitapta birsonraki kitabın konusunada başlangıç yapmış olduk tegan ve elise =) 3.sünü henüz okumadm ama şuanlık favorim (ne yaparsam yapiim) lucan <3

11 yıl, 11 ay
10 puan

Fantastik Romanlara önceleri ön yargı ile bakıyordum ama..Dark Serisi,Kediciklerden sonra Lara Adrianın seriside çok hoşuma gitti doğrusu..İlk kitapta Savaşçıların Lideri Lucan ve Gabriellenın hikayesini okumuştuk..İkinci kitapta ise Dante ve Tess'in hikayesi bu da en az ilk kitap kadar güzel.heyecanlı ve romantik bir kitaptı..Çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim..Tavsiye ederim...

10 puan

Soylu savaşçılarımızın macerası 2. kitapta devam ediyor. Bu kitapta Issızlarla Soyluların savaşında Issızlara öncülük edecek lider bir insan aracılığıyla Kızıl adı verilen bir uyuşturucu sürer piyasaya. Bu uyuşuturucu normal bir vampiri ıssıza çevirecek kadar susuzluğa hapsetmektedir. Olaylar Soylu Savaşçımız Dante'nin gözünden anlatılır. Dante bir gece ıssızlarla çatışmasında yaralanır. Kendini bir kliniğin deposuna zor sürükler. Burada veteriner kızımız Tess'le tanışır. Bir yandan kızılla mücadele ederken bir yandan Tess'le mücadele eder. Tess'in kızıl satıcısıyla tanışıyor olması, onu da bu mücadelenin içine çeker... Yine çok güzeldi, aşk, macera, heyecan, ne ararsanız...

9 puan

Bu kitabıda ilk kitap kadar sevdim..Hatta Dante bana Lucan'ı unutturdu desem yeridir..
Dante bir gece Issızlar tarafından saldırıya uğrar ve kendisini yaralı bir şekilde veteriner kızımız Tess'in muayenehanesinde bulur.Gecenin bir vakti, Dante ve Tess ah birde kana duyulan açlık...
Tess ise işe dalıp uyuya kalmıştır ve bir sesle uyanır.Arka kapısında yakışıklımı yakışıklı ama bir okadarda korkun vaziyette kan ter içinde Dante'yi görür.Her ne kadar korksada doktorluk hiddi üstün gelir ve yardımcı olmak için Dante'ye yaklaşır.
Bu kıza annesi hiçbişey öğretmemiş sanırım..Kuzum o sorunlu annen yerine geçte olsa ben sana söyleyeyim; tanımadığın insanlara yaklaşma!Sonra ham yapar seni.Ki Dante'de ısırmak durumı-unda kaldı kızımızı.Ama Ruheşi işaretini o sırada görse bunu yapar mıydı bilinmez :D
Yanlışlıklada olsa artık Dante ve Tess bağlanmışlardır birbirlerine.
Dante her nekadar durumu toparlamaya,anlatmaya ve düzeltmeye çalışsada 'Kızıl' adı verilen ve Soyluları kötü etkileyen uyuşturucunun kaynağınıda bulmak durumundadır.Başına dert olan, sokaklarda savaşmamış bir ajan ve her ne kadar sahiplenmek istemesede Tess'in eski erkek arkadaşıda duruma hiç yardımcı olmamaktadır..Bakalım çiftimiz nasıl bir araya gelecek :))

Bu arada sinir olduğum bir durum vardı.Elise ve Chase karakterlerinede bol yer vermesine sinir oldum.İlerleyen kitaplarda Chase'i seveceğime eminim, sonuçta ilk vampir kızımızı vericez ama bu kitapta çok itici geldi bana.Elise ise fazla ımmm saf mıu desem salak mı bilemedim ama ne bilim onuda sevemedim.Canım Tegan'cığımın başını Elise ile bağlayacağız ama..Neyse yazar sevdirir heralde :)

Onun dışında güzeldi..önerilir :)

12 yıl
9 puan

Seri harika bir şekilde devam etmekte :)

Dante ve Tess... Çok güzel bir çiftti. Zaman zaman çok şaşırdım hikayenin ilerleyiş şekline. Çevirisi de gayet güzeldi.

Bu seriyi tek kelime ile okuyun :))

Ama benim favorim Lucan :p

8 puan

dante iyi bi tipti ama Tessle aşkları çok basit
kaçmıştı kitabın sonunda da hemen
barışmaları cabası:/ chase`e üzüldüm yazık be
elise ayıp etti çok.. ilk kitabı daha çok
beğenmiştim bu biraz durgun geldi bana.

9 puan

Bayıldım. Fanları arasına girdiğim bir vampir serisi daha. Ben ne yapacağım. Dante cnm çok acı çekti ama mutluluğu buldu. Tess de zor anlar yaşadı ölümlerden döndü. Ve ''Ben'' adını bile anmak istemiyorum onun :D

Yazarın kalemi iyi. =))))) Yalnız ben ilk kitabını okumadım. onuda alıcam yeni çıkan 3. kitapla birlikte . Ayrıca kitap kapaklarıda ayrı bir güzel :)

10 puan

Ahhh Dante Geceyarısı öpücüğünde sempatikliğinle çok tatlıydın ama Kızıl öpücükte sana aşık olasım geldi resmen.Gerçi bu savaşçılar topluluğu resmen seçmece birlik gibi her biriniz ayrı bir can yakıyor doğrusu.Bu seride Luncan benim için her zaman en özel olanı tabi ki ama sana da gönlümü kaptırmış olabilirim.Her neyse Tess e olan delice aşkınla beni benden yeterince aldın.Sahiplenici savaşcım benim :) Zaten şu kitaplarda bayan karaktere söylenen ''-Sen benimsin '' olayı iliklerime kadar eritip bitirir beni.Kızıl Öpücükte de bol bol karşıma çıktı tabi ki bende musmutlu oldum :) :) Ayyy her neyse yaz yaz bitmez ama okumak gerek bu seriyi...Hepsi ayrı bir afet arkadaş kalp dayanmıyor :)
Tavsiye ederim canlar :) Keyifli okumalar ;)

7 puan

Serinin birinci kitabından karakterlerden aldığım duygu yoğunluğunu bu kitaptan alamadım. Dante ve Tess in aşkı sığ kalmıştı bana göre evet Dante deli divane bi aşık portresi çiziyordu ama Tess bunu karşılayamadı.Chase 'e gerçekten üzüldüm ve birliğe katılabileceğini düşünmüştüm ama olmadı.

10 puan

Seri hız kesmeden devam ediyor.
Spoiler'lı yorum..
Bu kitapta Marek, patlamadan sonraki hasarını giderebilmek, daha çok ıssız yaratabilmek için kızıl adı verilen bir uyuşturucuyu piyasaya sürdürmüştür. Tabi bu uyuşturucuyu üreten kişi Tess'in eski erkek arkadaşının ta kendisidir. Dante, Issız avındayken titanyumun işe yaramadığı 'bir ıssız' ile karşılaşır, o sırada bir tuzağın içine çekilmiştir. Yaralı bir halde Tess'in veteriner kliniğine gelir ve ondan beslenir. Tabi kadının bir soy eş olduğunu fark ettiğinde artık çok geçtir. Hafızasını siler ve yanından ayrılır.
Tabi kendisi de her ne kadar dirense de kadına karşı büyük bir arzu duymaktadır. Onu etkilemek için sanat galerilerine mi gitmeler, ölüm döşeğinde olan bir hayvanı mı getirmeler dersiniz. Bu kitapta Dante'nin duygularından oldukça emindim ama Tess için biraz daha derine inilebilirdi. Evet kitabın sonunda aşklarını birbirlerine söylüyorlar ama ben pek ne bileyim tatmin olamadım.
Kitapta bir sürü detay var. Chase ki kendisinin kitabını merakla bekliyorum. Platonik aşkı olan ağabeyinin karısı ve Tegan bir sonraki romandalar keşke onu da alsaydım. Tegan'ın ilk defa bir duygu emaresi gösterdiğini görüyoruz. Elise bana fazla melankolik geldi gerçi onun yaşadıklarından sonra kim öyle olmaz ama Tegan ile olan yakınlaşmalarını okumak için sabırsızlanıyorum.

geri ileri