Kiralık Adam

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Kitabı toplam 7 saatte bitirdim.Sürükleyiciliğine lafım yok.Fakat size birşeyler katacak,kalemi kuvvettli bir yazarın elinden çıkmış bir roman diyemeyeceğim.Cinsellik var evet konusu aşk-meşk olan bir romanda illaki sözü edilecek bir kavram olduğundan rahatsız olmadım.Kitap okumaya yeni başlamış yetişkinlere önerebilirim sadece bu romanı. Okumasanız da olur türden kitaplardan..

11 yıl, 10 ay
5 puan

Bizim yazarların kitap yazamadıkları bir daha ortaya çıktı.Konuyu çok güzel yakalamış ama sanki bir yere yetişecekmiş gibi hızlı hızlı çoğu yerde gereksiz ayrıntı,duygu eksikliği vardı..Konuyu yakalamışsın işte niçin işleyemiyorsun böyle bir konuda olması gereken erotizmide acemice gelişigüzel veriyorsun.Çok yazık olmuş bu konu Lisa Valdes de olsaydı harikalar yaratırdı...

Profil Resmi
1 puan

Basit.

3 puan

pembe dizi gibi ama.. zaman geçirmek için eh.. ama sonu hoş gelmedi. sevgiye ne oldu? karakter uyuşmazlığı var

3 puan

Basit ve berrak bir üslupla aktarılmış kitap , hiç sıkılmadan rahatlıkla okunabileceğini söyleyebilirim ama herhangi bir edebi tarafı veyahutta size kattığı bir şey olmadığını da belirtmem gerekir. Konusu aşk ve cinsellik. Roman okumaya yeni başlayabilecekler veyahutta edebi bir yan beklemeyenler için iyi bir başlangıç kitabı olabilir, o da "belki".

Profil Resmi
1 puan

Şu ana kadar okuduğuma okuyacağıma ve okurken ayırdığım zamana üzüldüğüm ender kitapların başında geliyor. Bomboş saçmasapan bir kitap, snob kelimesinin bu kadar fazlaca kullanılmasına da hiç anlam veremedim.

geri ileri