Kazanan Yalnızdır

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

veronika ölmek istiyor adlı kitabından sonra en başarılı kitabı bana göre bu.

8 puan

Kazanan Yalnızdır'da başarıya, üne, lükse düşkünlüğün iç sesimizi bastırmasını, kişiyi yalnızlastırmasını akıcı bir dille anlatmış Coelho.

Profil Resmi
5 puan

Bu sefer farklı olacağım derken hayal kırıklığı yaratan kitap...

5 puan

Olağan Paulo anlatımının dışına çıkmakla kalmamış bildiğiniz Agatha Christie romanlarına benzemiş.Hani kötüler kaybederdi?İyiki sonunda İgor'u peygamber ilan etmedi.
Bu sefer suçlu yok suç yok gibi bir seyir izleyen roman bilindik üslup ile anlatılmış.
Tavsiyem;okuyun ancak asla üçlemenin peşine okumayın.

6 puan

Zaman zaman okumaya devam etmelimiyim diye düşünmedim değil.
Yine de bunca yazıda söylenmek istenen neydi ki... Kitabın adıyla çelişen bir sonuç mu? "Kazanan yalnız değildir."

Profil Resmi
7 puan

Kazanan Yalnızdır, tavsiye üzerine okuduğum bir Coelho kitabıydı. Bu sefer mistik bir öykü değil anlatılan fakat kitabın bütününe yayılan mesaj yine mevcut. İsim de bunun habercisi: Kazanan Yalnızdır.
http://keyfimizvebiz.wordpress.com/2013/02/10/kazanan-yalnizdir-paulo-coelho/

Profil Resmi
9 puan

Hiçbir şey göründüğü gibidiri en iyi açıklayan kitaplardan.

Profil Resmi
3 puan

Cidden saçmalık, böyle bir rezalet olamaz.

Profil Resmi
5 puan

Sonunu merak ettiğim ve akıcı olduğunu düşündüğüm için devam ettiğim ama bana bir şey kazandırdığını düşünmediğim kitap.

Profil Resmi
6 puan

Roman polisiye tarz yazılmış gibi, ilgi çekici ve akıcı. Ünlüler zenginler ve süper sınıf diye tabir edilen elit tabakanın yaşamına çarpıcı bir bakış. Tavsiye ediyorum. Herkese iyi okumalar

5 puan

Yazarın diğer kitaplarından çok farklı, biraz sıkıcı, zor bitirdim ben, sevemedim.

8 puan

Cannes film festivalinden bir gün. Ne olabilir ki hani en fazla? Neler neler olmuyor ki aslında... İnanılmaz göndermeler ve eleştirilerle, güzel bir aşk ve ayrılık hikayesi. Seri katilimsi özelliğiyle de dikkat çekiyor. Başlı başına orijinal bir kitap anlayacağınız. Mutlaka okunmalı mı? Belki hayır ama bence okunmayı hakediyor. Akıcı olduğu kesin.

6 puan

Coelho'dan Cannes'da 03:17 ile 01:55 saatleri arasında geçen bir polisiye.

İgor Maleb ( çok zengin Rus cep telefon şirket sahibi ) Hamid Hussain ( Çok ünlü modacı ) Ewa ( İgor'un eski Hamid'in yeni eşi ) adlı ana karakterler mükemmel Gabriela ( Sinema oyuncu adayı ) Jasmine ( Ünlü manken ) yardımcı Karakterler süper. Ve bunların çevresinde Cannes'ın film festivalindeki renkli, acımasız, sahte yaşamı. Ve seri bir katil.

Oldukça sürükleyici bir polisiye denilebilir. Ben sıkılmadan okudum polisiye severler sanırım sıkılmadan okuyabilirler....

geri ileri