Kara Zırh - Royal House of Shadows #4

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Normalde fantastik kitaplar okumuyorum. Ama çoğu yeri heyecanla okudum. Zaten seriyi de genel olarak beğendim ama özellikle Kara Zırh 4 kitap arasında en çok beğendiğim oldu.

10 puan

Bu kitapla beraber seriyi bitirmiş bulunmaktayım :) Çok beğendim ama sonunu biraz daha ayrıntılı isterdim ve akılda kalıcı olmalıydı şu büyücünün ölümünün daha yankı uyandırıcı olması lazımdı kardeşlerin birleşmesini ayrıntılı bir anlatımla okumak iyi olurdu. Aralarında geçen bir kaç diyalog isterdim bana göre sonu sanki aceleye gelmiş gibiydi.
Ama Micah'ın davranışları çok çok tatlıydı. İçinde ki büyümemiş çocuk, Liliana'ya karşı davranışları hem komik hem hoştu. Aralarındaki çekimi okumaktan çok hissettim diyebilirim. Sonunda ki eksikliği saymıyorum genel olarak gayet iyiydi. Seriyi tavsiye ederim :)

7 puan


http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/05/nalini-singh-kara-zrh-royal-house-of.html

Ve seri bitti çok mutluyum! :D Sonunda Kan Büyücüsü öldü - gerçi zaten ölecekti iyiler hep kazanır ;) - kardeşler buluştu hepsi aşık hepsi evli mutlu ve hepsi muhteşem :D

Ama...

İşte o amalar yok mu? Benim için hep var :(

Kitabı çok beğendim, başlangıcı, Micah'ın konumu laneti, gücü, Lilliana'ya davranışları çok güzeldi. Kitap müthiş başladı ama beklediğim gibi müthiş bitmedi.

Kan Büyücüsü'nün ölümünü daha farklı hayal etmiştim. Adama ulaşmak kadar çetrefilli, zor ve imkansız olmalıydı onun ölümü...ama beklediğim gibi olmadı. Ve neden Micah? Ya bütün seri boyunca kardeşlerin geçmişini hatırlamaya çalışmasını, bir araya gelme çabasını okuduk ve bence Kan Büyücüsü'nün ölümü 4 kardeşin elinden olmalıydı! Micah'ın elinden ve bu kadar basit olmamalıydı!

Evet, kitabı beğendim! İçindeki aşkı, aşkın filizlenmesini, Lilliana'nın yaşadıklarını ve buna karşı direncini, Elden'e yolculuğu her şeyi beğendim hatta Lilliana'nın ölümle burun burunayken dört kardeşin onu yaşatmak adına birlik olmalarına bayıldım ama bir beğenmediğim Kan Büyücüsü'nün ölümüydü. O kısım beni tatmin etmedi. Bütün seriyi hevesle okudum ama bu son olmadı be...

Sırf bu son yüzünden benden 5 üzerinden 3 alır bu kitap... aksi taktirde 5 üzerinden 5 lik bir kitap ve seriydi!

Bir de... hep dedim bir daha diyorum... Kapaklar muhteşem arkadaş!

9 yıl, 11 ay
geri ileri