Kanatlar (Kanatlar, 1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan


Gençlik romanı ama ben beğendimOkunabilir bir kitap.Asi Perileri de okudum ama burada bizim bildiğimiz periler biraz farklıEğlenceli bir gençlik romanıydı.

Konudan da biraz bahsedeyim.Laurel 15 yaşlarında bir kız.3 Yaşındayken ailesi onu kapı önünde bulmuş yani evlatlıkEvde eğitim görmüşDiğer insanlardan biraz farklı sadece meyve sebze ile besleniyor hiç bir hayvansal gıda alamıyor.Bu yüzden de kendini vejeteryan görüyor ama tabi gerçek bambaşka16 Yaşındayken sırtında sivilce tarzı bir yumru hissediyor önce önemsemiyor ama sonradan bu yumru büyüp sekilde değiştirince işler iyice karışıyor.

David okulda ki ilk arkadaşlarından biri tabi arkadaştan biraz daha fazlasıÇok şeker bi çocuktu her ne kadar sevsem de benim favorim TamaniYani muhafız periAhh ahh sonlara doğru bırak Laureli beni al diyesim bile geldiYalnız bununda saçı uzundı yaNeden bu perilerin saçı uzun olur ki

Kısaca okumanızı tavsiye ederimGençlik romanı da olsa güzeldi

8 puan

Yaşıma pek uymayan biraz daha genç işi bir fantastik roman... Ama yine de konusu diğer fantastiklere benzemediği için sevdim.

5 puan

Gençlere yönelik bir kitap...

6 puan

Cici bir kitaptı ama basitti.

Profil Resmi
10 puan

Gerçekten akıcı konu biraz çocuksu olsa da çok saf bir kitap olduğu için okutturuyor kendini

10 puan

bayıldım...

10 yıl, 10 ay
4 puan

Okumassanız pek bir şey kaybetmezsiniz bence.Ben kitabı kütüphaneden alıp okumuştum iyi ki de önceden almamışım çünkü bazı bölümler biraz saçmaydı.Tamam okurken bazı kısımlarda eğlendiğimi kabul ediyorum ama genel itibariyle beğenmedim ve seriye devam etmeyi düşünmüyorum.

geri ileri