Kan Gölü

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
6 puan

Sonunu pek beğenmemekle birlikte Tess Gerritsen'ın yine merakla okuduğum romanlarından birisi...

11 yıl, 11 ay
3 puan

Çok sıkıldım okurken,gereksiz kalın,sanki Tess Gerritsen olmaya çalışan başka biri yazmış gibi romanı.Heyecanlı değil,sürükleyici değil,yazarın başka kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.

6 puan

gerçek usta

9 puan

tess geritsen üzerine tıbbi gerilim yazarı tanımam kadın harika yazıyor

10 puan

Muhteşemdi. Tess kalemini konuşturmuş.. Okuduklarım içerisinden en iyisi diyebilirim :)

10 puan

tess gerritsen'i seviyorum:)<3

8 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı.Zamanı olanlar aksiyona kapılıp bir günde okuyacaktır eminim. Çok güzel başlıyor ve olaylar sizi içine çekiyor adeta. Bu kitabı okuduktan sonra yazara hayranlığım başladı ve yazarın Cerrah,Günahkar ve Çırak romanlarını sipariş ettim. Şiddetle tavsiye ediyorum.

8 puan

Tess G.'nin harika kitaplarından biri.. Gerilim, korku.. sonlara doğru fantastik bile.. :) Kesinlikle tavsiye ediyorum.. ;)

8 puan

kitabın son sayfasına kadar temponun düşmediği tipik tess kitabı..türü sevenler için iyi bir seçim olabilir..

Profil Resmi
7 puan

Sıra dışı bir kasaba,sıra dışı birtakım insanlar ve ortada çözülmeyi bekleyen bir gizem karmaşası.Kitap,kapağı açısından ek tatmin edici özelliklere sahip olmasa okumaya başlandığında görüşlerinizin değişeceği yönünde bir tutumum var.En azından sürükleyici bir iş olmuş Kan Gölü.Puanım 7

8 puan

Diğer kitaplarına göre biraz sönük kalmış olsada hiç sıkılmadan merakla okudum. Tıbbi gerilim romanı severler bu yazarı kesinlikle kaçırmamalı bence...

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
8 puan

Güzeldi fakat kendimi olayın içinde pek hissedemedim. Olayın açıklanması hatta biraz ipucu yakalamaları bile çok uzun sürdü kitap neredeyse bitti ha şunu bulacak, ha bunu bulacak derken. Ama yazar sonunu iyi bağlamış.

7 puan

Hoşuma gitti. Özellikle geceleri okumamın da katkısı vardır muhtemelen ama kesinlikle geriyor. Bir filmden daha fazla gerebiliyor hem de. Aman aman tavsiye etmesem de, gerilim romanı arayanlar varsa şans verebilirler. 7/10

Profil Resmi
7 puan

Yazarın ilk okuduğum kitabı. En sevdiğim olmasada Tess Gerritsen kitapları benim için her zaman favorilerim arasında olacaktır

9 puan

güzel sürükleyici bir Tess kitabı. sonu haricinde geri kalanını beğendim

Profil Resmi
7 puan

Baştan sona Stephen King kitabı okuyormuş gibi hissettim :)

9 puan

bu okuduğum 4. Tess kitabım ve yine fazlasıyla güzeldi. Tek bir cümleyle ifade etmem gerekirse şu anda içimde acaba bir parazit varsa diyerek endişe içindeyim ve kitapta yapılan testleri yapan bir hastahane bulursam bir dakika beklemem gider hepsini yaptırırım. O derece etkisi altında kaldığım bir roman oldu yani. Kitapta konuyla hiç alakası olmasa bile kedi Mona'nın suyu ve maması yetti mi, zavallıcık aç susuz kalmamıştır inşallah diye bile endişe içindeyim. Bu Tess nasıl bir yazarsa şu an bildiğiniz gerçeklerle hayalleri birbirine karıştırmaya başladığım için sağlığımdan endişe ediyorum. Çok gerçekçi bir yazar, kesinlikle tavsiye ediyorum...

10 yıl, 11 ay
9 puan

Herkesin diline Rizzoli&Isles dolansa da ben Tess Gerritsen'in diğer kitaplarını daha çok sevdim. Kan Gölü Stephen King'in meşhur Maine'inde, Stephen King tarzına yakın yazımıyla beni benden aldı diyebilirim. Tek can sıkan konu basımda bir çok imla hatasının olmasıydı.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

Yazar bu kitapta biraz Stephen King havasına bürünmüş mistik bir konuyu işlemeye çalışmış ama becerememiş zaten Tess in daha önceden birkaç kitabını okumuş birisi konuyu nereye bağlayacağını az çok başlarda tahmin edebilir sonuna geldiğinde de yazarın sizi şaşırtmaması sizi üzebilir böyle basit bir hikayeyi işlediği için yazara kızabilirsiniz. Tess` e bu tip kitaplar hiç yakışmıyor rizoli serisi tarzı kitaplar yazmaya devam etmeli bence bu ayarı yakalayan okuduklarımın içinde bir gece nöbetini gördüm bıçak sırtı ve masumiyetin için savaş kitapları romantizm katıp işin içine değişik bir hava vermesine rağmen bir nebze okunabilir kitaplardı ama bu kitap ve asla arkana bakma kitabı açıkçası bu yazara yakışmayan kitaplar.

Profil Resmi
9 puan

Bu diğer Tess Gerritsen kitaplarından biraz farklıydı. Bir seri katil yoktu. Fakat bir seri katile dönüşmeye hazır bir grup bilimci vardı. Kesinlikle güzel bir kurgu içeriyor. Ve kitabın sonuna kadar asla gerçekten olanların hangi amaçla yapıldığından şüphelenmiyor insan. Yer yer tahmin ediyor sadece.

5 puan

Okuduğum güzel kitaplardan biri.

Profil Resmi
8 puan

Tıbbi gerilim türünde özgün bir eser.

9 puan

Kitap okumayı bana sevdiren kitaptır kendisi. Ya ilk okuduğum kitap olduğu için ya da gerçekten güzel bir anlatımı ve kurgusu olduğu için bende yeri ayrıdır. Tıbbi gerilim konusunda 1 numara olan Tess Gerritsen'ın şaheserlerinden bir tanesi. (Tavsiyem)

8 puan

Tess'le tanıştığım kitap :) Sonunda tanışabildim ve beni çok etkiledi diyebilirim...

Profil Resmi
8 puan

güzel bi kitaptı elinizden düşüremiyeceğiniz türden bir roman

Profil Resmi
9 puan

Gerilim ve bilimin mükemmel bir karışımı

8 puan

Amerikan polisiye filmlerine konu olabilecek bir kitap gayet akıcı

Profil Resmi
8 puan

okudugum ilk tess gerritsen romanı . sürükleyici

5 puan

Daha guzel bir son olabilirdi

8 puan

Sayfaların nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz, su gibi akıp gidiyor. Gerritsen'in ilk okuduğu kitabı, gerilim dolu ve oldukça kanlı. Bundan sonra okumak istediğim yazarlar arasında. Ama Martı Yayınevi neredeyse her sayfada imla hatası yapış, bu okurken çok can sıkıcıydı bunu da belirtmeden edemeyeceğim.

geri 1 | 2