Kaçık Kafe (Anita Blake Vampir Avcısı, #4)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2013/01/anita-blake-vampir-avcs-serisi-kack.html

NOT: Ayrıntılı yorum ve alıntılar blogumdadır.

Bir Anita Blake macerasını daha bitirdim! Yazar, beni kendisine hayran bırakmaya devam ediyor! Macera, bu kitapta da dolu dizgin devam etmekte. Anita hiç tatil yapacak mı diye düşünmeden edemiyorum. Hani şöyle Jean-Claude ile beraber bir adaya ya da deniz kenarına falan gitse hiç fena olmayacak.

Bu kitapta bir de karşımıza Marcus çıktı. Kendisi bir alfa kurtadam ve sürünün lideri. Marcus ile Anita’nın sevgilisi Richard arasında liderlik savaşı var. Bu savaşın ortasında da Anita! Tabi Jean-Claude’u da unutmamak lazım. Şehrin Efendisi başvampirin kızımızın peşini bırakacağı yok. Senin için mücadele etmeden seni Richard’a kaptırmaya niyetim yok diyerekten kendisini de Anita’nın özel hayatına dahil ediyor! Kitabın bu kısımlarını okumak çok eğlenceliydi. Kızımız, normal insan sevgili isterken bir vampir ve kurtadam arasında kalıyor! Dahası her ikisi de Anita için ölümüne dövüşmeye hazır. Neyse ki bu sorun belirli bir ölçüde gideriliyor, ama nasıl olduğunu yazmayayım da siz en iyisi alın kitabı okuyun.

Kitabın ana konusu; birden yok olan likantropların bulunması ya da ne veya kim tarafından yok edildiklerinin belirlenmesiydi. Bu görevi yapabilecek tek kişi de tabiî ki Anita Blake! Bir de Edward var. Amacı bir kiralık katil olarak iki likantrobu öldürmek olsa da kitabın çoğunda Anita’ya yardım etmektedir.

Kitabın sonlarına doğru likantrop kaybından sorumlu kişi ya da kişiler ortaya çıkınca çok şaşırdım. Aklımın ucuna gelmeyen kişilerdi. Vay be dedim, yazar gerçekten de işini çok iyi yapıyor!

geri ileri