Kaçan Ayna

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Pappini ustadan harikulade bir eser. Kuşak çatışması en güzel böyle anlatılabilirdi.

8 puan

kapkara hikayeler,insan şaşırmadan edemiyor.

9 puan

Deli gibi ilham aldığım öyküler oldu. Bunu görmelisiniz.

Profil Resmi
9 puan

İyi ki okumuşum dediğim bir kitap,Sizi okumak için teşvik eden birbirinden ilginç,sarsıcı hikayelere sahip.Kesinlikle okuyun.

Profil Resmi
10 puan

Bulana kadar 8-9 ay harcatacak kadar az kopyası kalan bir kitap.

10 puan

Kitaptaki hikayelerin herbirinde,gerçekdışı görünen konusal bağlamla paralel olarak,içsel dünyaya ilişkin,derin bir felsefe yatmakta.Aynı hikayeleri ve daha fazlasını iki ciltlik "Düşsel Konçerto" kitabında okuyacağım için kendimi şanslı hissediyorum.

8 puan

Hikayelerden oluşan Babil kitaplığı serisine ait bir kitap, bu yazarı da ilk kez< okuudum. ancak geç kaldığım için kendime kızdım, hikayeler ilk bakışta bağlantısız gibi görünse de alt metinde birşeyler hissettirdiği duygu, karakterin anlatımı sanki bağlantılı gibi anlatım tarzı yaratmış, bir hikayeden diğerine geçerken kesinlikle kopuş yaşamadım. Ve hayran kaldım bana biraz Kör Baykuş'u çağrıştırdı, karakterlerin kendini sorgulamaları, derin düşünce tarzı, okurken durup düşündürmeye itmesi belki de çağrıştırdı.

Profil Resmi
5 puan

Güncelliğini yitirmiş öyküler, öykünün en başında tüm gidişatı tahmin edebiliyorsunuz. Zaman kaybı diyebilirim.

10 yıl, 2 ay
9 puan

Birbirinden farkli on hikaye,on farkli beklenmedik olay.Papini okuyucuyu sasirtmayi iyi biliyor.Derin felsefi soylemler, imgelemlerle sarmalanmis zengin bir dil.Okumak guzeldi.

9 puan

Babil Kitaplığı dizisinden çok iyi bir kitap daha...

Geçmişten günümüze uzanan, zamansız insanlık halleri...

Çarpıcı, düşündüren öyküler...

geri ileri