İkinci Bahar

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
6 puan

Orta derecede akıcı bir romandı. Kadın karakter burada yaşça büyük .Kocasının kendisini aldatması sonucunda boşanıyor.yanılmıyorsam iki çocuğu var.Tatil için gittiği yerde sörf hocası gençle tanışır ve onunla ilişkisi olur bu ilişkinin devam edip etmemesi de ona bağlıdır. Kitabı ben sevdim.Denk gelirseniz okuyunuz derim.

10 puan


Eğlenceli bir roman… Bir yandan da rahatlatıcı… Hiçbir zaman yaş takıntısı olacak bir karakterde olmadım zaten ama bu romandan sonra, 34. yaşımı daha çok sevdim, 40. yaşımı da daha bir hevesle bekliyorum.
Bu romanla; yüreğinizin sesini dinlemeyi daha çok isteyeceksiniz, etrafınızdaki (iyiliğiniz için bile olsa) olumsuz ve hayatı sınırlandıran düşünceler ile yönlendirmelerden ve ısrarcı mutsuzluklardan uzak durmayı da... kimin ne düşündüğü birden önemsizleşecek... hayatınızın kontrolünü ele almak isteyeceksiniz... en önemlisi de, hayatın sürprizlerine açık olmayı…
Bir aşk romanı gibi görünebilir ama ne olduğu daha çok sizi nasıl etkilediğine bağlı…
Anlatımı ve çevirimi ile son derece kolay okunabilir bir roman…

9 puan

beni bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmediğim bi kitap... ilk kez 40lı yaşlarımı bana düşündürdü, umarım Jackie kadar mutlu, çekici ve maceraperest olurum ;)

Profil Resmi
8 puan

Kitabın kapağına bayılmıştım ve konusunu da çok beğendiğim için aldım.Gerçekten güzel kitap çıktı.Özellikle Kai'ye bayıldım.Tavsiye edebileceğim kitaplardan biri.

geri ileri