Hep Seni Bekledim (Wait for You, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yine bir Jennifer klasiği, harika bir kitap.
Severek ve heyecan içinde devamını merak ederek okudum.
Karakterleri sevdim.
Duygular çok güzel anlatılmıştı.
Avery'nin arkadaşları Brid ve Jacop'ı çok sevdim :)

http://benherneysemo.blogspot.com.tr/2014/09/hep-seni-bekledim-jennifer-l-armentrout.html

9 puan

Karakterleri sevdim.
Güzeldi ve akıcıydı.
Tavsiye ederim (=

9 puan

ennifer L. Armentrouttan harika bir kitap daha okumaktan keyif aldığım hiç düşünmeden alıp okuyacağım bir yazar gelelim kitaba kitap aşk üzerine ama okurken sanki film seyrediyormuş gibi gözünüzden canlandırabileceğiniz türden etkileyici bazı yerlerinde güleceğiniz bazı yerlerinde avery nin üzüntüsüne ortak olacağınız bitene kadar elinizden bırakamıyacağınız güzel bir hikaye

Profil Resmi
6 puan

Bir sitede bu kitabın yazar için favori kitabı olduğunu okumuştum. Lux, Saplantı, Kış Güneşi, Melez Sözleşmeleri vs. çogu kitabını okuyunca da favori kitabını merak ederek Hep Seni Bekledim'e başladım. Ama çoğu olay tahmin edilebiliyordu ve olay kurgusu bence biraz zayıf kalmıştı. Kitaptaki en iyi şey ise tabii ki Cam'di! Eğlenceli, düşünceli, sabırlı ve daha pek çok şey kendileri. 'Avery bana güvensin' ve 'Avery mutlu olsun' diye yapmadığı şey kalmadı. (:

Genel olarak sıkmayan bir kitaptı. Belki de serinin birinci kitabı olduğundandır, bazı şeyler eksik gibiydi. Daha çok Kış Güneşi tarzında, vakit öldürmek içindi.

7 puan

http://kitapkaravani.blogspot.com.tr/2014/10/hep-seni-bekledim-jennifer-l-armentrout.html

Güzel bir kitaptı. Yani güzeldi ya. *şu an söyleyecek bir şey bulamıyorum.*
Tıkandım.
Ağğağ. Tamam..
Ve bence okuyun derim. Çünkü hepimizin içinde bir Avery olduğunu düşünüyorum. Bazılarımızın geçmişte bırakamadığı şeyler var, bazılarımızsa çekingen. Yani diyorum ki belki bu kitabı okuduktan sonra, Avery gibi bizde geçmişimizden veya çekingenliklerimizden kurtulabiliriz.

7 puan

kız karakterine gıcık oldum sırf o yüzden düşük puanı.

10 puan

Muhteşem mavi gözler güzel bir vücut iyi bir aşçı ve kocaman iyi bir yürek. Bütün özellikler sevgili Cam'de :) Avery'ye acayip sinir oldum bu güzelim çocuğa sürekli "hayır hayır hayır" denilir mi! ? --> "hey"
"Efendim"
"benimle çıksana"
"kapa çeneni cam"
Kitap beni duygudan duyguya sürükledi. Avery'nın yaşamış olduğu duruma kötü derken aslında asıl kötü olan ailesinin olaya yaklaşım biçimiydi! zavallı kız.
Neyse Jeniffer sen hep yaz yaz yaz biz de hep okuruuuz :)

8 puan

“Leaning back against Cam's chest, I tipped my head back and I reached up, cupping his cheek. I drew his mouth to mine and kissed him softly. "Thank you."

His lips curved up on one side. "For what?"

"For waiting for me.”

8 puan

Cam için okunur ;))

10 puan

"Birini sevmek ve birisine aşık olmak arasinda fark vardır." Bu kitaba bayildim bu hikayeye bayildim Cam ve Avery bayildim !!!
Jennifer Kis masalindan sonra bu kiabi cidden harika geldi. Nasil baslim neresinden baslim bilmiorum ama Cam harika bir kizin isteye bilecegi hersey onda mevcut. "Seninle ciddiyim,Avery.Eğer beni gerçekten istiyorsan, bana sahip ol."
"Umudum var çünkü Seni Seviyorum-Sana aşığım,Avery.Muhtemelen ben.daha farkina varmadan bile önce aşık oleum sana." Ah diyorum ya boyle sozler soleten bir erkek ! Kitap okadar guzeldiki kendini kaptirip gidiosun yer mekan zaman yok oluyo ! Kitabi aldim uzun.sure bekledim okumak icin biraz daha beklesyeim keske :(( cabuk bitti . "Sen iyi bir adamsın,Cam."
"Hayır,değilim."Derin bir nefes verdi.Yanağıma değen nefesi ılıktı."Ben sadece seninle iyiyim."

geri ileri