Hep Aşk Vardı (Texas! Tyler Family Saga, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

TEK KELİME İLE MUHTEŞEMDİ :)

8 puan

Aşk Hep Vardı-Sandra Brown

Texas! Serisinin 4.kitaptan oluşuyor.

1. Texas! Lucky (1990) (Yarınlar İçin) 5/3,85
2. Texas! Chase (1991)(Hep Aşk Vardı) 5/3,92
3. Texas! Sage (1991) 5/3,89
4. The Texas! Trilogy (omnibus) (1992) 5/4,15

İlk üç kitapta Tyler Kardeşlerin hikayeleri olduğu bu seri goodreadsta iyi puan almış olduğunu görüyorum..
Yarınlar içinde Tyler Kardeşlerden Lucky'nin hikayesi vardı..Ağabeyi Chase'in hikayesini okuduğum ikinci hikayenin kurgusu daha güzeldi....Duygu yoğunluğunu güzel vermişti yazar..kitap çok akıcıydı nasıl bittiğini anlamadım bile..Ama Kaza Kurşunu,Acılar Dinecek,Görgü Tanığı,Sis Perdesi,Şahidin Korkusu isimli romanları bence çok daha iyi olsa da büyük bir keyif alarak okudum..Şunu hemen belirteyim ki Martı Yayınlarından çıkan en iyi Sandra Brown kitabıydı bence..
Bir erkeğe ümitsizce aşık olan bir kadının hikayesini okuyoruz aslında bu romanda..Dile kolay lise çağlarından beri aşık olduğu erkeği gizlice bir kadının hikayesi var..Bu hikayeden sakın kadının güçsüz olduğu sanmayın..aksine çok güçlü..Onun mutluluğu içinde geride kalacak kadarda fedakar.. Yaptığı şey cesaret ister yürek ister..Yıllarca ümitsizce aşık olduğu adamın başka birine aşık olup evlenmesini yuva kurmasını sessizce izlemiş bir genç kadın..Hatta sevdiği adam ve karısına ev bakıp onlara hayallerindeki evi bulmuş bir kadın..Yaptığı bence yürek ister..
Belki de bu yüzden Marcie karakterini çok sevdim,takdir ettim..İnsan ister istemez öz eleştiri yapıyor ben olsaydım ne yapardım diye..çünkü o kadar güç ki bulunduğu yer..Yine de yılmıyor sevdiği adam için mücadele ediyor..Bu mücadeleyi verirken de bir sapık tarafından taciz ediliyor..
Öte yandan Chase sevdiği taptığı karısının ölümünden sonra yaşayan bir ölüye dönüyor diyebilirim..Kendini yıllarca cezalandırmak için en kötü ortamlarda yaşamaya çalışıyor..Kendisini tam da ölürmeyi başaracağı sırada yolları Marcie ile kesişiyor.. Marcie onun yanında en rahat olduğu kişilerden arkadaşı,dostu..Ama Chase için işler hiçde umduğu gibi gitmiyor..Marcie onun bulduğu andan itibaren bırakmıyor..Onu kazanmak için deyim yerinde ise yapması gereken her şeyi aşkta her şey mübahtır sözünü doğrular şekilde yapıyor..
Çok zevk alarak okudum..okurken bir kadının aşkı için verdiği mücadeleyi ve kazanmak için neler yapabileceğini okuyun..Emek verilmeden mutluluk ayağımıza kadar gelmiyor..Çok güzel mesajlar vardı bu romanda..Tavsiye ederim...


10 puan

Texas! Family üçlemesinin ikinci kitabı olan SANDRA BROWN__HEP AŞK VARDI bir gecede okundu ve BİTTİ....

Çok uzun zaman önce ilk kitap YARINLAR İÇİN kitabını okuyarak tanışmıştım aile ile...İlk kitabı okuyanlar bilir,Teksas'ın şanslı çapkını Lucky ve Devon 'un hikayesi ve aşkları dillere destandı.. <3 En iyi koca,uslanan zamparadan olur savına ikinci kitapta şahit oldum :)

Chase Tyler, en büyük abi,Lucky ile her kavgada boy göstermesine,Teksas'ın en uçarı çapkınları olmasına rağmen,ailenin ve Tyler sondaj şirketinin yöneticisiydi Chase...Ve Tanya ile mutlu bir evliliği vardı ilk kitapta,talihsiz bir kaza ile noktalanan kitap serüvene HEP AŞK VARDI ile devam ediyor...

Chase Tanyanın ölmünden sonra eski tutkusu rodeoya ölümü göze aldığını düşünerek geri döner...Tam da bu yarışların olduğu birgün kaza geçirir ve şans eseri Tanyanın kaza geçirdiği arabayı kullanan,çocukluk arkadaşı Marcie onu görür ve hastaneye götürür..

Chase onu suçlamamaktadır ama Teksas'a da geri dönmek istememektedir..İkna edecek kişi Marcie olunca pek de bi şansı yoktu aslında :)
Geriye döndüğünde Tyler Sondaj şirketinde işler hiçde iç açıcı değildir,iflasın eşiğine gelmişlerdir ve acilen paraya ihtiyaç vardır.. İşte tam burda ilginç bir teklifle devreye Marcie girer...
Chase kabul edip etmemekte kararsız kalır... :) sonuçta teklif Kaz Kafalıdan gelmiştir :))))
Chase inkar etsede aralarındaki tutku,çekim ve kaybetme duygusu hem merakla okunan hemde şaşıracağınız süprizlerle doluydu...
İyiki tanışmışım Tyler Ailesi ile <3<3

Konuya bu kadar değineceğim zira okunması ve okuyarak aile bireylerini sevmek,onlarla ağlayıp gülmek ciddi anlamda mükemmel bir duygu... İlk kitabı çok sevmiştim ve ikinci kitapta beni yanıltmadı...Aralarında geçen dialogların ve kardeşlerin sözlü saldırıya başvurmaları mükemmeldi..Chase'nin Lucky'nin kızı olduğunda verdiği tepkiyi asla ve asla unutamam <3
Eee nede olsa "Doğu Teksas'ın en hızlı fermuarının bir kızı oldu" :))

Martı Yayınları'na Sandra Brown ve seri ile buluşturdukları için kocaman teşekkürler ediyorum ayrıca...
Üçleme olan serinin son kitabı Texas! Tyler Ailesi Saga 'nın kitabını sabırsızlıkla ve şiddetle beklemekteyim...

Sevgilerle...

11 yıl, 11 ay
10 puan

Sandra Brown harika bir yazar :)

Profil Resmi
9 puan

Tyler ailesinin birbirine olan bagliligi, konusmalari pazar toplantilari ve tabiki de chase-marcie, lucky-devon asklari o kadar hostu kiii bitmesin istedim. Acikcasi basta tanyadan dolayi onyargilarim vardi ama sandra brown usta manevralarla olaylari baglamis. Peki tavsiye eder miyim? Hem de siddetlee! Sira sage'in kitabinda umarim o pisirik doktordan bir an once kurtulur :)

Profil Resmi
9 puan

Müthiş bir kitaptı. Bayıldım, bayıldım, bayıldım. En olmadık zamanda birbirlerine aşık olan iki insanın mükemmel hikayesi. Ne yazsam da anlatılmaz yani. Çok çok çok ... güzeldi.

10 yıl, 11 ay
10 puan

Sandra Brown olayları kurgulamasıyla bi kez daha hayran bıraktı kendine beni... mükemmel bir aşk hikayesi:)

9 puan

Veeeee işte en beğendiğim kitap!

Bu kitap öncesinde konusu unuttuğum için serinin ilk kitabı olan Yarınlar İçin'i tekrar okumuştum. Sonra da pişman olmuştum :( Çünkü Chase ve Tanya'Nın aşkını tekrar okuduktan sonra Chase'in tekrar aşık olmasını okuyamazmışım geldi. Hatta aklımda bir dolu düşünce dolandı durdu. Ölenle ölünür mü? Ölünün ardından ne kadar yas tutulmalı gibi gibi.. Yani psikolojimi epey zorladım. Ve sonunda kitabını alıp okumaya başlayınca İŞTE BU dedim!

İkinci bir aşk/şans ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Resmen boğazımda bir yumru ile okudum. Chase gözümde daha da büyüdü. İşte aşık adam budur dedim. Tamam, bazı yerlerde belki biraz abarttı ama onun acısını düşününce kızamadım ona.

Marcie'ye gelince, Allah'ım o nasıl bir hatundu öyle. Helal diyorum başka da bir şey demiyorum. İğne oyasını gibi işledi resmen. Hiç pes etmedi, sürekli çabaladı ve sonunda hak ettiği mutluluğa kavuştu.

Bu arada Lucky ve Devon süperdi, ama en süperi Sage'di. O nasıl çatlak bir hatun yaaa? Onun hikayesini dört değil ondört gözle bekliyorum. Bu arada abisi Chase'e sevgilisinin dermatolog olacağını anlattığı bölümde resmen gülme krize girdim :)))

Abisine, "dermetolog olup milyoner olacak" dediğinde aldığı "sivilce sıkarak mı?" yanıtı bence kitabın bombasıydı :))) Ayy hala gülüyorum.

Offf offf, tüm kitabı anlatasım var :) Çok çok sevdim.

10 puan

Her ne kadar 10 tam puan vermiş olsam da eleştirimin de olduğu bir değerlendirme yapacağım...
Çok içim acıyarak okudum :/ Ne mücadeleydi??
Marcie'nin Chase'e olan aşkı o kadar eski neredeyse saplantılıydı ! Bu hikayeden ciddi bir gerilim korku romanı bile çıkabilirdi:o! Eski saplantılı aşık kadın kendininde acı çekeceğini bile bile -gerçekçi görünmesi için-sevdiği erkeğin karısının ölümünü planlar ve sonra onu avucuna alır :o!!

Ara not:Yazmaya başlarsam bu bir hikaye çıkışım olabilir ;P

Chase'in eşinin ölümü esansında yanında olması,suçluluk duygusu,aşkının derinliği Chase'in acısı çok tazeyken kendini kabul ettirmeye çalışması bunlar arasında çok gittim geldim...Evet aşık kadın sevdiği erkeği hayata ve kendine döndürmeye çalışması ve bunun için olabildiğine eli ve ruhu açık olması bazı yerlerde '' çek git artık'' o farkına varsın dedirtti bana...

Chase'in duygularının değişimi,aşkını anlaması hikayeye katkı sağlayan sapık olmasaydı biraz daha zor ortaya çıkardı :/
Lucky,Chase ve Sage arasında ki atışmalar kitaba neşe katmış ama gerilimi daha yoğundu..

Bazı yerlerde redaksiyon hatası olmasa daha iyi olurdu,bir örnek yeter ; Marcie adının bariz bayan ismi olmasına rağmen kaza sonrasında Chase Marcie'nin hastane yatağının başında Tanya'nın son anları hakkında bilgi almaya çalışırken şu cümle (shf12)''Chase yatağın yanındaki iskemleye çöktü.Yataktaki yatan bu ADAM önceki gün gördüğü ADAMA hiç benzemiyordu'' ben ne okuyorum aslında Tanya'nın yanında ki kimdi dedirtti :/ Hadi bir kere aynı cümlede adam yazdınız diğeri ile pekiştirmenin ne manası var??

8 puan

Uzun süredir beklettiğim bir kitaptı,kapak bana çok itici gelmişti,belki bekletme sebebim oydu ama güzel bir kitapmış...

Profil Resmi
10 puan

kelimeşer yetmez bu kitaba... keşke çok daha uzun yazılsaymış.. bayıldığım bir kitap

3 puan

Kitabın adı Hep Aşk Vardı ama aslında şöyle olmalıydı hep tek taraflı aşk vardı! Bu nasıl bir kitaptı yahuuuu çoook sinir oldum. Nedeni ise Başrol erkeğin son sayfalara kadar kaybettiği eşinin ismini anması. Tamam tabi ki seversin içinde de sürer giderde son beş sayfaya kadar sürmemeliydi. Tanya dedi durdu etrafında ki Marcie'yi bir türlü göremedi. karşında seni yıllardır seven bir kadın var hadi bunu görmüyorsun en azından kadın olduğu için kibar davran be adam :@ Marcie ye de sinir oldum adam hep haksız hem de seni ezmesine izin veriyorsun seni terk etmesinden korkuyorsun bırak bırak gitsin ayhhh.

Kitabı beğenmedim içerisinde ki aşk hiç inandırıcı değildi yıllar önce Sandra Brown okudum bir daha yıllar sonra okurum sanırım!

geri ileri