Hazel (Aşk Serisi # 1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Hazel bitti. Müthişti. Tek kelime ile müthişti. Ne denir ki başka. Ali Hazel aşkı..Meğer ne iyi oyuncuymuş Hazel demiştim. Kesinlikle okuyun deriim ben..

11 yıl, 11 ay
10 puan

çok isteyerek elde ettiğim bir kitaptı. tek solukta okudum. hatta bitmesin diye son kısımlarını yavaş yavaş okudum. harikaydı!

Profil Resmi
10 puan

elimde olsa seni ne kadar sevmek isterdim biliyor musun? ezan ile namaz arası kadar.. doğduğumda kulağıma okunan ezan öldüğümde kılınan cenaze namazıma kadar her saniye seni sevmek isterdim.

10 puan

Bambaşka bir yazar, bambaşka bir hikaye kesinlikle okumalısınız :)

Profil Resmi
10 puan

An itibari ile Hazel'i bitirmiş bulunmaktayım..
Bu kitabın çok övgü aldıgını bildigim için pek okumak istememiştim başlarda bilirsiniz ya övgü alan her kitap o kadar güzel olmayabiliyor taa ki kitapistan sayfasından kazandıgım güne kadar kitap ellerimin arasına geldiginde beni nelerin bekledigini bilemedigim için sıradan bir aşk hikayesi diye düşündüm arkasını okuyan herkes öyle düşünücektir eminim ki ama o kadar farklı etkiler bırakmakta ki hazel ve ali aşiroğlu siz bile buna şaşırıcaksınız hem kalbe hem de ruha hitap eden bir kitap oldugunu düşünmekteyim..
Ve ne kadar övgü alsa hak eden bir kitap oldugunu düşünüyorum her sayfasında beni bitirdii kitabı okurken su içmek ,yemek yemek gereksiz gelicek son sayfalara geldiginizde içinizde sadece bir boşluk oluşucak göz yaşlarınızı tutamayacaksınız adeta içime işledi ne harika bir yazarsın sen ...Yüregine kalemine saglık !!
Hele ki böyle bir kitabın bir Türk tarafından yazıldığını farkedince daha bir şaşırıcaksınız kitabı kapattıgınızda aklınızda fazlasıyla soru birikecektir soruların yanıtlarını ancak mehdi'de bulucaksınız..
İyi okumalar dilerim.

Profil Resmi
10 puan

Çok sağlam bir kurgunun oluşturduğu harıka bir serının kapısını acan ılk kıtap...
Bir erkeğin bir kadına duyabılecegı en guzel aşk ve yasayacagı sarsılmaz acı...
Anlatımı okadar guzel okadar yalın kı ıçınden gecen bır cumlede yada bır kelımede kendınızı bulup dusuncelere dalmamanız mumkun degıl...
Hele kı bu aşk nelerın kapısını aralıyor bir bilsenız....
Ögrenmek ısteyenler haydı kıtabın basına....

10 puan

Kalp dediğin bin kez vurur, bir kez durur... Bin kez vurduğu da o olsun, bir kez durduğu da...

Profil Resmi
10 puan

herkese siddetle okumasini tavsiye ediyorum cok guzel bir kitapti

Profil Resmi
10 puan

süper süper süper kesinlikle okunması gereken bir kitap uzun süre etkisnden kurtulamayacaksınız

10 puan

Bu yazarı bu kadar seveceğimi ben bile düşünmezdim.Muhteşem bir hayal gücü ve muhteşem bir zeka.

10 puan

On numara.

10 puan

süperdi

Profil Resmi
10 puan

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi Hazel'e başlamak ve başlamamla bitirmem bir oldu zaten. Kısa bir zaman içinde Hazel ve Mehdi'yi okudum. Serinin diğer kitaplarını beklemek çok zor oldu ve gerçekten sabır isteyen bir durumdu. Hayat felsefemi belirlememe yardımcı olan TAYFUN ŞAHİN'e sonsuz teşekkürler.. Hayal gücüne hayran kaldım. Ben hayatımda hiç bir kitabı böylesine zevkle böylesine içimden gelerek okumadım ve okuyacağımı da zannetmiyorum. Bana hayata ve insanlara nasıl bakmam gerektiğini öğretti. İNSANI SADECE EN YAKININDAKİ YOK EDER...

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
1 puan

hiç sevmedim, vakit kaybıydı maalesef

10 yıl, 10 ay
10 puan

Muhteşem ama bir o kadar da acıtan bir aşk hikayesiydi. Sonu ise şaşırtıcı...

8 puan

Kitabi az once bitirdim. Ama uzerime bir mutsuzluk coktu sanki.. bu kitapta askin yuceligini sevdim. Aska bu kadar izin vermek... bilmiyorum.. galiba Ali'nin askini sevdim [ Hazeli bastan sevmemistim dogrusu :). ] ..
ama yazarin bazen kaba dille yazmasini da sevmedim dogrusu..
Bu kitap unutamiyacaklarimdan oldu..

6 puan

kitap güzeldi, eğlenceliydi, bazı yerlerinde baya güldüm. Ama kitapta çok eksikler vardı. zaten kitap senaryo gibi yazılmıştı. Mekan betimlemeleri, kişi betimlemeleri falan yoktu. Hazel'in gözleri ne renk öğrenemedik bile yani. Ayriyetten kitabın kapağı ne böyle? ne alaka şimdi içeriğiyle? Yayın evini kınıyorum...

10 puan

çok şaşırtıcı bir kitap.
ben çokçok çok beğendim.
devamını da okumaya kararlıyım.
Ali'ye çoğu yerde çok sinirlendim. bu kadar da olmaz dedim.
Hazel ise hakkında sayacak çok şey olan biri.
kitabı bir gün tekrar okumak istiyorum. normalde tekrar okuma alışkınlığım yok ama bu kitap çok başkaydı. beni gerçeklikten kopardı.

5 puan

Edebi değeri olmayan, sadece konuşmalardan ibaret bir kitap. İnsanlar neyine aşık olmuş anlamadım. 40 sayfa okudum, dayanamayıp bıraktım. Sabahattin Alilerden, İskender Palalardan, Hakan Gündaylardan sonra cidden boş geldi.

8 puan

Güzel kitaptı. Ama dilini sevmedim, kötü olduğundan değil sadece tercih ettiğim bir tarz değil. Bir de sonunu bildiğim için midir bilmem, Hazel'e gıcık oldum. Neresi aşık olunacak kız, hareketleri yapmacık. Ali'nin aşkı da hoşuma gitmedi. Bir insan bu kadar saf olamaz. Yine de sonunda o kadar açık kapı bıraktı ki merak ediyorum. Aslında yazacak çok şey var ama neyse devamını merak ediyorum kısaca.

Profil Resmi
5 puan

şükür bitti dediğim ve anlatımını çok basit ve sıkıcı bulduğum bir kitap oldu..devamını okumayı bile düşünmüyorum..ne iğrenç bi baş karakterdi..mantıyı eliyle yemesi yapmacık tavırları..sıkıntı basıyor insanıı :)

10 yıl, 6 ay
6 puan

Kurgusu güzeldi ama birşeyler eksikti bence .hazeli bir türlü anlamadim .madem ali herşeyi biliyordu neden bu kadar uzatti herşeyi .bazı bağlamlar hoşuma gitmedi .konu güzel ama hazelin aşkı sıkmıştı beni :(

10 puan

Hiç beklemediğim bir son... Mükkemmeldi. Kitap bittiğinde şoka girdim. Ve sonuna inanamadım.

6 puan

neden alide başka bir isim değil :D

10 puan

Okurken kendimden geçtiğim ve yemeyi, içmeyi unuttuğum çok kitap olmuştur. Ama Hazel başkaydı, maksimum 12 saat içerisinde bitirmiştim sanırım. 4-5 yıl oluyor okuyalı ama hala etkisi altındayım. Tekrar okumaktan kaçındım hep, yine aynı etkiyi bırakmaz diye korktum. Deneyip görmenin zamanı geldi sanırım artık çünkü tüm seriyi okumak istiyorum. Umarım yine, yeni, yeniden etkilenirim. Serinin diğer kitaplar için de tek temennim aynı tadı vermeleri.

8 puan

Klasik Türk filmi sonunu tahmin ediyorsun ama kesinlikle kendini okutturuyor.Hiç sıkılmadım

geri ileri