Hale (Hale, #1)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Güzeldi ya 2.kitabı merak ediyorum :)

Profil Resmi
5 puan

bence sakın okumayın boşa vakit kaybetmeyin

5 puan

kapağına ve onusuna bakıp çok etkilensem de okuyunca çok beni sarmayan bir kitaptı.

Profil Resmi
2 puan

Vakit kaybı

10 yıl, 11 ay
8 puan

En başlarda çok da güzel gelmese de gittikçe güzelleşen anlatımları ve ilginçleşen olay akışıyla "HALE" sevdiğim serilerden biri olmaya adaymış gibi gözüküyor...

7 puan

Hush Hush yüzünden sönük kalmış olsa da okunmaya değer. Çerezlik bir şey arıyorsanız, okuyabilirsiniz. :)

10 puan

Paranormal ve aşkı birarada sevenler mutlaka okusun. :)

10 puan

keşke filmini de yapsalar... muhteşem bir kitaptı...

10 puan

yorumları okuyup çok sinirlendim neden beğenmemişler hala anlamış değilim bence bu kitabı okumak isteyen kişiler varsa hiç tereddüt etmeden yorumlara aldanmadan alıp okusunlar .MÜTHİŞ BİR SERİ :D :D

6 puan

Klasik melek kitaplarından biri.Yalnız burda melek olan kızGüzeldi ama ahım şahım bişey değildi.Zaten ilk kitap olduğundan pekte bişey anlamadım..

Profil Resmi
5 puan

Fazlasıyla komikti aslında. Mükemmel bir doyum vermiyor kesinlikle. Tavsiye edilebilecek türden bir kitap değil.

4 puan

Güzel sayılabilirdi eğer olaylar o kadar zorlama olmasaydı ve başkarakter öyle sığ bir kız olmasaydı. Pegasus'un böyle çeviri kitaplara bu kadar vakit harcıyorken Türk fantastik yazarlarını desteklememesi sadece "Yazık".

7 puan

Kapağını çok beğendim için için almıştım.Aslında güzel bir seri ama belki de yazar çok genç olduğu için de olabilir tam olarak beklentimi karşılamadı.Hele serinin 2. kitabı çok gereksizdi ama onun haricinde karakterleri , kapağı , konusunu sevdim ama dediğim gibi bazı yerler gereksiz uzamıştı. Yine de öneririm..

Profil Resmi
6 puan

Hem güzel hem de doğaüstü, fantastik kitapları okumak isteyen bir de HALE'ye baksın :)

7 puan

Kurgusunu çok beğenerek aldığım bir kitaptı ama ilk 120 sayfada anlatım ve ilerleyiş o kadar yavaş ve sıkıcı ki kitabı bırakmıştım, son 100 sayfasında asıl konuya giriş var ve beklentim çok yüksekti ama beklentimi karşılamadı.en sevdiğim kısım anabel lee olmuştu.
Ayrıca Xavier çok mükemmel bir erkekti de, Güzel bir kitap ama bir çırpıda okuyup ''ahh... Mükemmel ötesi bir kitap'' Denilecek gibi değil ama kurgusuna bayıldım ne yalan söyleyeyim.

geri ileri