Hain Yüreğim

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Akıcı bir dili var fakat kitap bittikten sonra vay be diyemedim.

10 puan

her kitabını soluksuz okuduğum Wulf Dorn'un bu kitabını da aynı şekilde okudum... mükemmeldi!

10 puan

Kesinlikle mükemmel.. Wulf Dorn'un okuduğum 3. kitabı.. Diğer ikisinden çok zevk aldığım söylenemez yine Oyunbaz bir nebze ama Şizofren benim için tam bir hayal kırıklığı idi.. Hain Yüreğim ile tahtın sahibi oldu Wulf Dorn.. Uzun zaman sonra ilk defa korktum..

1 puan

Bir süredir farklı türlerde kitap okumayı kafayı koymuş olan ben, psikolojik gerilime de el atmış durumdayım. Wulf Dorn, bu konuda ülkemizde kalemi sevilen bir yazar. Böylece ilk psikolojik gerilim kitabım olan Hain Yüreğim'i okuyup bitirmiş oldum.

Okuyanların da dediği gibi yazarın kalemi gayet akıcı. Fakat benim için kitap hakkında olumlu söyleyebileceğim tek şey bu. Ben beğenmedim kitabı.

Öncelikli sebebim, kitabın genç yetişkin tarzı psikoloji gerilim kitabı olmasından kaynaklanıyor. Kitap hakkında bilgi sahibi olmama rağmen herhalde fazla genç yetişkin ağırlıklı değildir diye düşündüm. Fakat kitap bildiğim klasik genç yetişkin romanıydı benim için.

Bana göre kitapta öyle aman aman gerilecek veya şaşırılacak bir şey yoktu. Her şey en başından beri belliydi. Hatta bir yerden sonra kitabı atlayarak okumaya başladım. Sadece son 56 sayfa idare ederdi. Geri kalan kısımlarda gerilmekten ziyade sıkıntıdan patladım.

İleride okur muyum bu yazarı, okunacak kitaplarım bittikten sonra belki.

http://belleninkutuphanesi.blogspot.com.tr/2016/04/hain-yuregim-yorum.html

7 yıl, 11 ay
Profil Resmi
9 puan

Yüreğimin koridorlarında dolaşan bir canavar...
Onu tanımıyorum.
Göremiyorum.
Ama hissediyorum.
Orada..
AMANSIZ
ŞEYTANİ
HAİN
Wulf Dorn benim en sevdiğim yazarlardandır.Bu kitabını da büyük bir keyifle okudum.

geri ileri