Günlerin Sonu (Penryn & the End of Days, #3)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Serinin bu kitabı diğerlerine göre daha hareketliydi, Raffe ve Penryn arasındaki aşk daha gözle görülür bir şekildeydi malum diğer kitaplarda asker arkadaşı gibiydiler : ))

Meleklerin hem kendi içlerinde hem de insanlarla olan savaşı daha vahşi bir hal alıyor, Kötü meleğimiz Uriel’in Michael’ı saf dışı bırakarak kendisini tanrının habercisi ilan etme çabası iyice raydan çıkıyor, Paige'e yaptığı gibi ameliyatlarla değiştirdiği çocuklar yetmiyormuş gibi, adına 666 dediği altı kafalı yaratıklar peydahlanıyor, akrepleri saymıyorum bile,onlar artık aileden sayılır : ))

Kitabın finalinde, herkesin dahil olduğu bir kıyamet savaşı yaşanıyor, Raffe ve Uriel karşı karşıya, Penryn direniş kampındaki insanların safında yer alıyor ve öyle bir an geliyor ki Raffe ve Penryn karşı karşıya geliyor, ve Raffe nin yaptığı fedakarlık finale damgasını vuruyor..

Bu arada bir yerlerde okumuştum yazar seriyi 5 kitaba çıkaracakmış : )

http://gulunkitapligi.blogspot.com.tr/2015/10/melegin-dususu-gunlerin-sonu-yorum.html#more

8 puan

ilk iki kitap kadar sevemedim. neden bilmiyorum. yani aksiyon açısından da romantizm falan açısından da fena değildi kitap ama nedendir bilmem o kadar sevemedim. karakterlerine lafım yok onları zaten çok seviyorum ve aklımda güzel bir seri olarak kalacak ama size harika falan diyemeyeceğim.

9 puan

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2015/09/susan-ee-gunlerin-sonu-melegin-dususu.html

10 puan

"Canavarların acı çekebilecegini düşünmemiştim." Şey sanırım ağliycam ! Okadar guzel bir seriydi ki !!!!!!! KAHRETSIN ! Boyle bir serinin sonu nasil boyle bite bilir anlamiyorum. Yazara fena ofkeliyim neyse. "Kollarinda olmanin nasil bir his oldugunu hatirlarim." Yine melekler ve yine MELEKLER :)
Distopya ve bilimkurgunun muhtesem ve harika birlesmesinin sonucu ortaya cikan muazzam bir kitap.

Aranizda okumayanlariniz varsa litfen hemen ve okumaya baslayin zira cok sey kaybetmektesiniz. Seri normalde uzun zaman once.bitmisti fakat bagzi nedenlerden.dolayi ben.yeni bitirebildim.

Dunyaya kiyameti getiren melwklerin hikayesini anlatmakta. Bagzi yerlerde cok uzulecek bagzi yerlerde kahkahalar aticak bagzi yerlerde ise derin derin.ic cekiceksiniz ;) teat edildi ve onaylandi :D

8 puan

güzel bir seriydi ve malesef bitti.Biraz daha raffe va penryn ilişkilerinin devamını okumak isterdim.Penry güçlü bir kadın karekteriydi .Raffe 'e de bayılıyorum zaten

geri ileri