Gül Yetiştiren Adam

En Son Değerlendirmeler

9 puan

"Gününü değerlendirmeye bakacaksın… Günün nasıl değerlendirilir, bak anlatayım: şimdi ömrünü bitmiş say, ömrün bitmiş de sen yalvarmış, yakarmışsın, sana gözyaşların için cabadan bir gün daha vermişler. İşte şu anda da o bir tek son günün içinde bulunuyorsun. İşte o son günde ne yapacaksan, her gün onu yapacaksın."

9 puan

Birbirine taban tabana zıt iki farklı yaşam tarzını karşılaştıran bir roman. Bu hayatlar birbirine o kadar zıt ki, romanda dahi kesiştirmemiş yazar bu farklılıkları.

Profil Resmi
10 puan

İlginç ama biraz sıkıcı bir roman

10 yıl, 11 ay
7 puan

Hepimiz kendimizi fazla ciddiye alıyoruz, o yüzden mutsuzuz. Gül yetistiren adam pasif direniş. Ama ya Sitare?

7 puan

Kitabı bitirdim ama neden boş hissediyorum kendimi.İki karakter var.Birbirinden çok farklı ha karşılaşacaklar derken karşılaşmadan gittiler.Sonu neydi öyle.Çok ilginçti anlatımı bana uymadı.Sıkıldım ve anlamadım galiba.Tekrar okuyup şansımı deneyeceğim ve yazara ona göre karar vereceğim.Bol ödüllü bir yazar Türkçeyi en iyi kullananlardan çünkü ama niye bana hitap etmedi ki??:((

2 puan

Gerçekten hiç ama hiç beğenmedim. Ne bi konu bütünlüğü var ne anlattığı şey belli, üstü kapalı karmaşık diyaloglar. Kitabın adının sebebi olan gül yetiştiren adam kitapta 5 sayfada filan geçiyo. Yani gerçekten rasim özdenören tarzı buysa asla benlik değil.

geri ileri