Gölge Hırsızı

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Marc Levy, sevenlerini gene bambaşka bir dünyaya götürüyor. Yazarın en iyilerinden

7 puan

Diğer kitaplarına göre daha sade bir anlatımı olan..okunması kolay akıcı bir kitap..

Profil Resmi
6 puan

sevdim bu kitabı,marc levy nin başka bir kitabını okumuştum,çok klişe bir romantik hikaye idi,ama bu kitap oldukça farklı bence okumaya değer

8 puan

Kitap 2 bölümden oluşuyor.İlk bölüm anlatıcının çocukluk yıllarında yaşadıklarıyla ilgili.İlk bölüm bir çocuktan beklenmeyecek olgunlukta sözleriyle ve yazarın inandırıcı anlatımıyla dikkat çekiyor.Özgün ve güzel cümleleriyle bana Çavdar Tarlasında Çocukları anımsattı.2.bölümde anlatıcımız büyüyor.İlk bölüm daha çok hoşuma gitse de ikinci bölümde bir o kadar akıcı ilerliyor.Yalnız özel yeteneğiyle ilgili daha çok şey okumak isterdim.Genel olarak kitap özgün anlatımı ve konusuyla okunmaya değer güzel bir kitap,tavsiye ederim:).

7 puan

kolay okunan,okurken zevk veren,bittiğindeyse insanın yüzünde küçük bir tebessüm bırakan bir kitap...

Profil Resmi
9 puan

güzel gizemli bir kitap,sonuna doğru ağladım,çok etkileyici buldum Marc Levy'nin anlatımını.

10 puan

yazarın okuduğum ilk kitabıydı.diğer kitaplarını da alıp okuyacağım..çok güzel bir kitaptı...

Profil Resmi
10 puan

Soluksuz okudum diyebilirim . Çook güzeldi . Yazarın çok akıcı bir dili var . Roman zaten hemen kendine bağlıyor . Mutlaka okumayan varsa okusun ! :)

6 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı ilginç bir konusu olduğu için almıştım. Ama anlatıcının bu yeteneği üzerinde çok durulmadan çok yüzeyel geçildiği için biraz hayal kırıklığına uğradım. İlk bölümdeki çocuk anlatıcıyı gerçekten çok güzel ifade etmişsanki kitabın ilk sayfalarını o çocuk yazmış, kitabın sonunda gerçekten duygulanıyor insan, okunabilir..

Profil Resmi
6 puan

Birilerinin gölgesini çalabilmek ve onlarla bu yoldan iletişim kurabilmek, yaratıcı bir düşünce. Kitapta olan biten benim beklentilerimi karşılamasa da, bana bu konuda hayaller kurdurdu ve başka bir yolculuğa çıkardı. Günümüzde sık karşılaşılan, hayat mücadelesinin içindeki insanlardan örnekler buldum ve gölgelerinin yakarışlarını yazarın kalemiyle dinledim. Sıradanlığın getirdiği bir hatırlatma vardı. Türk filmi kıvamında bir sonla çerez niyetine okunabilecek, insanın yüzünde buruk ve hoş bir tebessüm bırakacak bir roman.

Profil Resmi
9 puan

Çok naif ve sıcak bir dille yazılmış bir roman. Kahramanımız 6. sınıfa giden bir delikanlı ve kendisinin gizli bir yeteneği var, gölgelerle konuşabiliyor! Ergenlik çağındaki bir çocuğun duygularını, hayatındaki değişikliklere verdiği tepkileri, düşüncelerini, kurduğu dostlukları, aşk acısını çok güzel bir şekilde yansıtmış yazar. Kitabın sonu da son derece güzel ve romantik bir şekilde bağlanmış...

Profil Resmi
6 puan

Basit bir hikayesi var. Romantik komedi filmleri gibi aynı seyirde ilerleyen bir hikaye. Sonunda ağlamama rağmen pek beğenmiş sayılmam.

Profil Resmi
7 puan

tatlı bir günde okuduğum tatlı bir kitaptı ama gelecek sefereden sonra okuduğumdan benim için biraz balon köpüğü modundaydı

8 puan

yazarın okuduğum ilk kitabı... ve severek okudum... tavsiye ederim... çok güzel bir anlatımı var ve çevirisi çok iyi... :)

9 puan

Çocukluğuyla arasındaki bağları hala kopartmamış olan yetişkinlerin seveceğini düşünüyorum.

Profil Resmi
7 puan

Çok tatlı,çok sıcak bir kitap..Her kütüphanede olması şart bir kitap değil belki ama okurken keyif alacağınız kesin.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Son zamanlarda okuduğum değişik kitapların başında geliyor. Alışılmadık ve sizi duygulandıracak bir kitap.

Profil Resmi
9 puan

Marc Levy yine yaptı yapacağını dedirtecek bir roman. Kahramanın gölgelerle konuşmasında asıl verilmek istenen mesaj gerçekten ilgi çekici. Kitabın sonu her kızın hayallerini süsleyecek tarzda bitti. Etkileyecek tarzda cümlelerle karşı karşıya kalacaksınız. Çevirisi de olay örgüsü de hoşuma gitti..Tavsiye ederim.

Profil Resmi
8 puan

Cok masum ve güzel bir kitapti. Çok sevdim..

Profil Resmi
8 puan

sade, akıcı bir dili var kitabın.edebi bir niteliğe sahip olmasa da, ilkokul seviyesinde yazılmadığından sevdiriyor kendini.çoğu cümle ağlatmıştır beni.içinde çocukluk barındıran her cümle ağlatır zaten, duygusal olmasa da.yani diyorum ki okuyun.sıkılmazsın.

9 puan

Çok basit bir dille yazılmış, hatta o kadar basit ki çocuk kitabı okuyormuş izlenimine kapılıyor insan. Ama öykü ve mesajlar kitabı okumaya değer kılıyor.

9 puan

Kitap gerçekten çok güzeldi.Farklı bi kurgusu vardı bana göre.

10 puan

Bam telime dokundu derler ya aynen öyle oldu. Son sayfalarında gözyaşlarımı tutamadım...

geri ileri