Gelin (Lairds' Fiancées, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

<3

10 puan

Royce gerçekten hayattaysa, yani böyle bir erkek varsa...

Tanrım sadece okuyun kızlar :) Hasta olacaksınız serinin ilk kitabı

Sevgilerle,

Profil Resmi
5 puan

1gece uyumazsanız 24 saate biter

Profil Resmi
1 puan

Erkekler okumasın ciddiyim.

Profil Resmi
10 puan

Çok beğendimmm. Alex'e öldüm diyebilirm :D

4 puan

judith'in kitapları çok daha güzel...

Profil Resmi
9 puan

Yazarın en güzel kitabı diyebilirim.Alec ve Jamie aşkı da unutulmazlar arasında benim için.

Profil Resmi
10 puan

muhteşem

10 puan

Kitap dediğin böyle olur :D

Profil Resmi
6 puan

herkesin beğendiği kadar etkilemedi beni... duygular tam hissettirilememişti bana göre..

5 puan

yorumlara bakıyorum da, acaba ben farklı bir kitabımı okuyorum diye düşünmeye başladım

7 puan


Hoştu.

Profil Resmi
5 puan

güzel Zorlu bir sevgi kazanma savaşı veren iki genç insan . Ama mutlu sonla bitmesi ve bu serinin böyle olduğunu anladığınız an üzülmeden okuyabileceğinizi bilerek elinize alacağınız bir roman

cesur ,gözü pek,güçlü ,saldırgan, iki karakterin birbirleri söz konusu olunca kendilerini korumak uğruna ,sevgilerini belli etmemek ,için atılgan kişiliklerin birden savunmaya geçmeleri

10 puan

Ah Alec ah :)

10 puan

Ne denilebilir.Harikaydı,historical sevenlerin mutlaka okumasını öneririm.

10 puan

en beğendiğim kitaptır (:

Profil Resmi
10 puan

gerçek dünyadan kopup, içinde kaybolduğum olağanüstü bir kitap..bu kitabı okumanın kötü tarafıysa gerçek hayatta da karşınıza Alec gibi erkekler çıkmasını umuyorsunuz :)

10 puan

Bu kitaptan daha fazla 10'u hak eden bir kitap var mıdır acaba? Tek bir sayfayı geçtim satırı bile sıkmadı. Ne karakterler ne de olaylar can sıkıcıydı. Bir kitabı yine yine okursam kesinlikle Gelin olur. Ve lütfen beğenmediğiniz türleri okuyupta puanları gereksiz düşürmeyin. Bu türü sevipte Gelin'i sevmeyecek insan var mı düşünemiyorum bile.

9 puan

iskoçlarla ilgili okuduğum ilk romandırlar kendileri aynı zamanda içimdeki tarihi aşk romanı sevgisini ateşleyen romandır. nedense bu kitabı okuduktan sonra başka kitaplardada bu kitabı aradım. hani bir yazarı öne çıkaran adını söyleyince direk akla gelen bir kitap vardır ya benm içinde o bu kitap. ne diyebilirim ki harika ötesi bir kitap!

Profil Resmi
10 puan

Çerez diye nitelendirdiğim ve okumaktan keyif aldığım bir kitap.

Profil Resmi
9 puan

Güzel kitap karakterler iyi öykü güzel ama Judith Mcnaught kitaplarında aldığım öyküleme ve kurgu bu kitapta azdı. Beklentim çok yüksekti... ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğradım.
9 puanı kitapın sonu için yüksek vermeme neden oldu.

10 puan

Son derece güzel, akıcı, komik.

10 puan

En sevdiğim yazarlardan biri kendisi ve kitap kesinlikle bayıla bayıla okunacak türden

10 yıl, 11 ay
2 puan

Açıkçasını belirtmek gerekirse hiç beğendim. Nasıl New york time bestseller olmuş anlamadım da. Judith McNaughtın kitapları bin basar buna. Okumayı düşünüyosanız okumayın derim değmez.

7 puan

Hikaye çok güzeldi ancak çeviri kötüydü. Bazı yerleri anlamakta gerçekten zorlandım. Bir de her cümlede öznenin isminin belirtilmesi akıcılığı bozmuş.

9 puan

Bir Garwood tadı daha.. Her zamanki gibi yine müthiş bir zevkle okudum.

10 puan

Super bir kitaptı ... Olayların birbirine bağlanması kurgu karakterler , hersey mükemmeldi diyebilirim . Genelde erkek karakterlerin davranışlarına uyuz olurum kızlar da Susup oturur ama bunda öyle olmadı ve bu beni memnun etti . Okurken çok eğlendim harika bir iş cikartmis yazarı çok taktir ettim :))

10 puan

Bayılıyoruuuum ben bu kitaba ikinci okuyuşumda bile aynı keyfi alınca yorum yazmak istedim 😍

7 yıl, 9 ay
9 puan

Okuduğum ilk Julie kitabıydı. Ve gerçekten güzel bir kitaptı. En sevdiğim bölüm Jamie ve kralın arasında geçen konuşma idi. İkili arasında aşk da güzel anlatılmıştı. Tek sevmediğim yönü yayın evinden kaynaklanıyor. O da yazıları gerçekten küçük harflerle basmaları. Yazar Jamie'nin kardeşi Mary'e yer vermese daha güzel olurmuş çünkü Mary ve kocasını biraz baştan savma yazmış gibi geldi bana.

10 puan

Allahım Allahımm bu nasıl bir kitaptır !?
Bayıla bayıla,hiç sıkılmadan okudum resmen. Ah Alec yaktın beni diyorum! Şimdi söylemek istiyorum ki bu ilk iskoçlarla ilgili kitabımdı. İskoçlar hakkında işte duyumlar alıyordum ki çok hayranı var bunların. Dedim ki içimden ah ben böyle hisseder miyim ki ? sonuçta onlar kitap kahramanı. Şimdi Alec off Alec diyorum. Ki ben tekrardan söylüyorum aşk romanı s...evmem (diyordum). Yahu kelimeler cidden kifayetsiz.
İlk başlarda dedim ki daniel ah Alec gibi suratsız değil barii. Sonra kitap ilerledi,ilerledi. Ben eridim o bitti o derece.
Jamie ♥ Alec sanırım en iyi çiftlerden. İlk başlarda hani nasıl böyle bir evlilik kabul edilir falandı filandı derken, şimdii bambaşka bir duygu içerisindeyim. Tadı damağımda kaldı bu kitabın ! Hala okumayan varsa ciddi anlamda öneriyorum,okuyun. :)

12 yıl, 1 ay
geri 1 | 2