Geçmişin Gölgesinde Aşk

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Bu kadinin okudugum ikinci kitabi ve ilk kitabin devami olan bir hikaye. Ilk kitap bir ask hikayesi ve bu aska dair soru isaretlerini anlatirken ikinci kitapta surukleyici bir macera anlatiliyor. Kitabi okuma surem tamamen benim tembelligimdir okuyuculari yaniltmasin. 17 gunde okunacak bir kirap degil. Oldukca rahat ve sade bir dil kullanilmis. Okunmaya kesinlikle deger.

8 puan

Teeny maceralarına devam ediyor. Serinin ikinci ve sanırım son kitabıydı. Romantizm, macera, gerilim ve polisiye pekala beraber güzel harmanlanmış. ve tabii mutlu sonları hep çok sevmişimdir..iyi bir roman severin severek okuyabiliceği güzel bir kitap.

9 puan

Zavallı Teeny. Yine başı beladaydı. Cinayetler, organ mafyası ve eski sevgililer. Son sayfalara kadar kimler işin içinde tam çıkaramadığınız sürükleyici bir kitap.

6 puan

Serinin ikinci kitabı diğerinden biraz daha iyi olmuş. İşin içine Teeny'nin sakarlıkları ve aptallıkları girmiş. Bu tatlı karakter kalpleri ısıtıyor. Şansa bakın ki bu yüzden de belalar hep onu buluyor. Teeny beni kendine doğru çekti ve seslendi, "Oku, oku bu kitabı!" Yıldızları ise diğerinin kopyasına benzediği için kırdım. Bir kitabı iki kere okumayı hiç sevmem!

5 puan

Yazar’ın bu kitabı Aşk Adında Hayat isimli kitabının devamı olarak yazılmış. Bu kitabı bir üçüncüsü izler mi bilmiyorum, henüz Türkçeye çevrilmiş bir kitabı yok; umarım da olmaz. Bu kitabı da neden yazdığını anlamlandırmış değilim. Evet, ilk kitap komik ve eğlenceliydi ama kesinlikle ikinci kitabı aynı tadı vermedi. Hatta nefret ettirdi. Tenny’nin ilk kitaptaki sevimli şapşallığı, bu kitapta yerini antipatikliğe bıraktı. O kadar ki kitabın bir yerinde işler sarpa sarmaya başladığında, “Fazlasıyla hak ettin zaten,” dememe neden oldu. Kitabı bitirmek için benim kadar inat etmezseniz yarım bırakılmaya değen kitaplardan.

7 puan

İlk kitabı severek okumuştum ancak serinin ikinci kitabında hayal kırıklığına uğradım.Yazar sanki sırf yazmak için yazmış.bazı yerler beni inanılmaz sıktı.Türüne göre uzun bir kitap.Umarım Üçüncü kitap bundan daha güzel olur.

geri ileri