Gece Yarısı Öpücüğü (Gece Yarısı Nesli, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Çok sıra dışı bir kitap..Çok beğendim

10 puan

harika bir kitaptı.Lucana bayıldım gabide çok harika bir karakterdi.Aşk çok hızlı gelişiyor kitapta.Hiç beklemeye gerek yoktu =) Aksiyonda sonlara doğru geliyor ama o aşk bana aksiyon aratmadı zaten =)

11 yıl, 11 ay
10 puan

Güzeldi :) Sanırım bu serideki favorim Tegan <3

9 puan

çok iyiydii <3

9 puan

Bitti.İyiydi güzeldi..
Canım uzun uzun yorum yazmak istemiyor..kurgu,karakterler ve işleyiş hoşuma gitti.Can sıkıcı bir nokta gözüme çarpmadı.
Olay baş kahramanımız Gabrielle'nin çocukken başına gelen bir olayı anlatarak başlıyor ve akabinde günümüzden kesitler sunmaya başlıyor.Lucan ise erkek kahramanımız ve bir nevi vampirciklerimizin lideri konumunda..Issız adı verdikleri yoldan çıkmış vampirleri avlıyor arkadaşlarıyla..Yine takipte olduğu bir gün olay yerinde Gabrielle ile karşılaşıyor..
İlk başta kıza kimliğini söylemesede maksadı kızın ne bildiğini öğrenmek olsada bilinç altında olaylar başkadır.Her ne kadar önceliğinin soylular olduğunu söylesede Gabrielle'den uzak kalamıyordur..Erkek milleti işte, işi yokuşa vuracaklar illaki.Biriside ben bu kızdan hoşlandım,aşık oldum dese şaşıcam..Son ana kadar mırın kırın ediyorlar..Püf!!
Neyse bir yandan Gabrielle ile ilgilenirken bir yandanda bir dümen çevirdiğini düşündüğü ıssızlarla başı derttedir..Birde yan etkenleri ekleyin buna.Adamın sabrılı bir kişiliği olduğunu anlarsınız :)
neyse efendim ben sevdim..Dante'ye ve akabinde Tegan'a bir uğrayayım..Özellikle Teganın başını yeniden bağlayabilecek miyiz merak ediyorum..

10 puan

♥♥♥♥♥

11 yıl, 11 ay
10 puan

Seriyi bu kadar çok beklettiğim için o kadar pişmanım ki!! Neredeyse kıştan beri kitaplığımda okunmayı bekleyen bu seriye nihayet başladım.

Diğer vampir kitaplarında olduğu gibi bu kitapta da vampirlere özgü özellikler vardı. Issızlık, kölelik, soylu grup ve soy eşi gibi bazı kavramlar bulunmakta. Bu kavramları açarsak;

Soylu grup: İnsanları öldürmeden onlardan beslenen ve sonunda ne olduğunu anlamayacak şekilde hafızalarını silen vampir grubu. Hepsinin kendine özgü özel yetenekleri var.

Soy eş: Vampirlere çocuk doğurabilen insan grubu. Hepsinde aynı leke bulunmakta.

Issızlık: Vampirlerin kan susuzluğuna dayanamayıp insanlardan faydalanan grup. İnsanların öldüresiye kanını içmekte ve bunu yaparken hiç bir önlem almayarak kendilerini toplumda ifşa edebilecek bir vampir topluluğu.

Kölelik: Issız vampirlerin insanların içindeki insanlık kavramını yok ederek kendilerine bağlamaları. Efendilerinin her dediklerini koşulsuz yerine getirirler.

Veeee Soylular ve Issızlar arasında bir savaş patlak vermek üzere!! Soylular, ıssızları yok etmek için bir grup kurmuşlar ve ıssızları avlamaktadırlar. Ancak ıssızlar artık bu avlanmaya bir son vermek ve dünyayı ele geçirmek için gizliden gizliye birlik olmaya başlamışlardır. Her an savaş patlak vericektir ve bu savaşın ortasında Gabriell kalmıştır. Lucan ise soylu grubun lideridir ve olaylar sonucu Gabriell'i herkesten koruması gerekmektedir. Hatta kendisinden bile!!

Fantastik kısmını bir kenara bırakırsak bence harika bir aşk hikayesiydi. Lucan ve Gabriell tam anlamıyla favori karakterlerim oldu.

Bence herkes bu seriyi okumalı. Lucan, Tegan, Dante, Gideon ve Rio'nun macerlarını kaçırmayın!!

Keyifli okumalar!!

10 puan

Onlar kendi türlerinin kan şehvetiyle başa çıkamayan, yoldan çıkmış Issızlarına karşı savaşan bir grup Soylu Savaşçı... Yıllardır Issızların karşısında durabilen tek güç onlar... Ama bu seferki farklı, bu seferki bir savaş..!
Soylu Savaşçıların lideri Lucan! Kadimlerin kanını taşıyan ilk nesil soylu vampirlerden. Diğer yandan beğenilen eserlere imza atan fotoğrafçı Gabrielle!
Gabrielle bir cinayete şahit olur ama sıradan bir cinayet değildir bu. Böylece hayatına Lucan girer. Gabrielle farkında olmadan vampir sığınaklarının fotoğraflarını çekmektedir. Bu onu da savaşın içine sürükler...
Ama bir sorun vardır, ikisi arasındaki tutku! Ve Gabrielle bir soy eşidir. Lucan ondan beslenirse ona bağlanacaktır. Ve Lucan bunu asla istememektedir.
Bir yanda yüzyıllardan gelen bir savaş, bir yanda Lucan'ın savaşçılarından sakladığı zayıf yanlarını gören Gabrielle ve Lucan'la arasındakiler...
Dokunan yanar...
Çok heyecanlı, sıcak, vampirlere bambaşka bir açıdan bakan bir kitap. Özellikle kökenleri açısından. Tek kelimeyle harikaydı...

9 puan

Güzel kitaptı gerçekten bu seri okumaya değer :) iyi okumalar canlar :)

Profil Resmi
5 puan

Ben pek beğenmedim açıkçası.

8 puan

Hims bu Serinin ilk kitabina bayildim klasik vampir serileri.gibi degil. Zamaninda farkli bir yerden.gelen Ki Gabriellanin.deyimiyle.uzayli vampirler kadinlar ciftleserek.urediler ki bu kadinlar sadece soy esi olanlar yani dnalari.uygun olup isaretli olanlar onlarin cocuklarini dogurdu ilk nesilden olan Lucan bir soylu vampir. Birde suauzluga karsi koyamayip sinirin obur tarafina gecip katliam.yapan ıssiz vampirler var ki bunlar sadece kan manyagi. Diger vampirlerden yine farkli bir.yonu bu vampirler nefes aliyor kalpleri atiyor...
Kisacasi konu bu ama ben Gabriella yi cok sevdim. Lucan'a bayildim Eh seriyi sevmemeye karsilik ilk kitabini almistik ki hedoye kendisi harika buldum hemen 2kitabi almam gerekkk

9 puan

Değişik bir bakış açısı ile yeni bir seri. Konuyu çok beğendim. İşleyiş tarzı ile prens serisine benziyorlar diyorlardı ama bana göre ondan çok daha dark olmayan bir ortamda ve daha hareketli geçiyor. Tegan ve Rio'yu bu kadar merak edeceğimi düşünmezdim. Bilseydim ilk iki kitap yerine bütün seriyi sipariş ederdim. Türünü sevenler için ideal bir seri.

8 puan

Severek ve sıkılmadan okudum 😍 alacakaranlık tan sonra okuduğum ilk vapir içerikli kitap özelliğine sahip olan gece yarısı serisine devam etmeyi düşünüyorum hemde merakla 🥰

geri ileri