Feraye

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Güzel bir aşk romanı.

5 puan

http://kitapsevinci.blogspot.com.tr/2014/08/feraye-naside-gokbudak.html

10 puan

Naşide Gokbudak 'ı ben bu roamnla tanıdım ve uslubunu çok beğendım .Kıtaptaa ;tarıh ve aşk ıç ıçe masalsı bır şekılde anlatılmışş..Çok ama çok guzel .Iler de tekrarda okuyacağım .

Profil Resmi
10 puan

ayyy süper süperrr

10 puan

Okuduğum en güzel kitaplardan biriydi.

Profil Resmi
5 puan

Kitapta anlatılan hikaye etkileyici olmasa bile okurken yormayan, sıkmayan ve bittikten sonra da sadeliğiyle hafızamda yer eden bir kitaptı. Ama edebi yönünü zayıf buldum.

Profil Resmi
5 puan

bir kitabı okurken heyecan duymuyosanız yanlış yoldasınız demiyecem ama zaman kaybı yaşıyosunuz demektir bence,milli mücadele dönemi ve o dönemde yaşanmış bi aşk hikayesi çok yalın ve hep aynı çizgide anlatılmış bi kitap diyebilirim verilen emeğe saygı duymasını bilen biri olarak sadece verilen emeği taktir edebileceğim bir kitap ne türübünlere oynayabilmiş yazar neden bi şeyler verebilmiş okuyucuya çok vasat buldum açıkçası...

10 yıl, 10 ay
9 puan

Arka kapak tanıtım yazısı ve kapak fotoğrafı nedeniyle merak ederek almıştım , heyecan içinde okudum. Kurtuluş savaşı döneminde, imkansızlıklar içinde karşılaşan Feraye ile Yüzbaşı Aslan'ın birbirlerine duydukları aşkın sessizliği ve güzelliği tek kelime ile müthişti. Naşide Gökbudak sade dil anlatımı nedeniyle okunması kolay bir yazar. Bu romanda da dil çok sade idi. Tarihi öğeleri içerir aşk romanları okumayı seviyorum. Beni bu yıllardan alıp o dönemlere götüren bu romanlara muhabbetini varsa yazarın romanlarını kaçırmayın.

geri ileri