Fang Ailesi

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Tek kelimeyle muhteşem. Yazarın kalemi çok güçlü, hayal gücü çok geniş ve kitap inanılmaz eğlenceli. Ama böyle kahkahalarla gülünen cinsten bir eğlence değil. Daha çok ağlanacak hallerine gülmek tarzında. Bana yeni bir bakış açısı kazandırdı, bu tür kitaplar kolay kolay bulunmuyor.

8 puan

Eğlenceli bir o kadar da dramatik bir yaşantısı olan aile bireylerini anlatan, etkileyici bir kitap

7 puan

ilginç ve sürükleyici; ancak finali daha sağlam olabilirdi...

6 puan

Cidden ilgincti. Caleb ve camilla karakter olarak cok siradisiydi. Sanat yapiyoruz dusuncesiyle cocuklarini duygusal olarak istismar ediyor olmalari okurken insanin sinirine dokunuyor. Son ana kadar cocuklar icin hayir oyle degil turunden birsey bekledim ama Fang cifti bencillikleriyle sasirtmadilar beni. Kitabin olaylara ve sanata karsi farkli bir bakis acisi kazandirmasi tamam bir yana falan ama annie ve buster'in maruz kaldiklari olaylari dusununce bile geriliyorum.

8 puan

Cooooook ilginc bir kitap....Kafayi siyirmis bir anne babanin, dibine kadar inandiklari "sanat" ugruna cocuklari ve aile hayatlarini nasil etkilediklerini, bu yasam tarzina cocuklarini katislarini anlatiyor. Tabii sonra buyuyor bu cocuklar:))) Asil ilginci ise kitabin ortasindan sonra basliyor...Anne baba hayatlarinin en buyuk "sanat oyununu"oynuyorlar, ve is bu iki buyumus, bunalimda (nasil olmasinlar ki) gencin bu oyunu ortaya cikarmaya calismalari ile ilginclesiyor...Dehset, merak, inanamamazlik ile ama keyifle okudum....Bir daha soyluyorum "ilginc!! bir kitap"

geri ileri