Ey Aşk, Evliliğe Hazır Mısın?

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Jillian'ın durmadan William olması çok iyiydi. Tırnak işaretleri ayrı bir ahenkle devam etti. Yazarın aşk bir masalmış Kitabı'nı beğenmiştim ancak bunu sevmedim...

6 puan

Film tadındaki kitapları okumayı seviyorum.Bu kitapta öyleydi zaten.Konusunu çok beğenmiş olmama rağmen okurken sıkıldım.Yazar konuyu gereksiz yere uzatmış.Bu tarz kitaplar 300 sayfadan fazla olmamalı.Kendini tekrarlayan kısımlar oluyor.İster istemez sıkılıyorum.Kitabın en sevdiğim yanı kadın karakterin aklı başında davranması(Spoiler olmasın diye yazmıyorum :D ).Okumak istiyorsanız pek bir şey beklemeyin...

7 puan

Dakota düğün planlayıcısıdır. Ayrıca evlilikle ilgili tavsiyeler içeren bir gazete sütunu vardır. Gelin olma sırası ona gelmiştir Jamaika'da bir kumsalda evlenecekken nişanlısı Grant onu nikah masasında terk eder. Zorlu bir süreçten sonra artık normale dönmek zorundadır. Nişanlısı bir oğlu olduğunu öğrenmiş ve korktuğu için evlenmemiştir. Pişmandır ve bir şans daha ister. Tüm olanlarla boğuşurken on beş yıldır görmediği en iyi arkadaşı Brendan onu görmeye gelir.

Brendan Vegas'a taşınmış ve bir casinoda güvenliktir. Dakota'nın bozulan düğünü işlerine yansır evsiz kalır ama neyse ki eski dostu hayatına yeniden girmiştir. Ev arkadaşı olurlar. Eski nişanlısı ile tekrar denemeyi düşünür ama ev arkadaşı aklını karıştırmaya başlar.
Bir ilişkiden yeni çıkmıştır ve diğerine hemen girmek doğru gelmez. Brendan ise işleri ağırdan alabilir fakat ikinci adam olamaz.Böylece ikili denemeye karar verir. Yürütemez arkadaş olmakta daha iyi olduklarına karar verirlerse arkadaş kalmaya hazırdırlar. Neyse ki her şey yolunda gider.

Çok bir beklentisi,olayı,aksiyonu olmayan sıkmayan düz bir roman.

geri ileri