En Yakın Arkadaşımın Kızı

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Film tadında bir kitap,çok beğendim,karakterlere hemen alışıyorsunuz.Gözlerinizin önünde canlandırabiliyorsunuz.Nate,Del..Tavsiye ederim güzel kitap.

8 puan

başları güzeldi benim için , yani akıcı gidiyordu ama sonlara doğru sıkıldığımı itiraf etmeliyim. kamryn'in aşkına karar verememesi ve o mu o mu diye düşünüp durması bunalttı beni.sonuç olarak güzel bir kitap ama aşırı sevdiğimi söyleyemem.

9 puan

Uzun zaman önce alıp kitaplığımda unuttuğum bir kitap idi En Yakım Arkadaşımın Kızı. Aslında aldığım zaman okusaydım yazarı tanıdığım kitap olacaktı Yazarı Benden Önceki Kadın ismi ile tanıdım Gül Yaprağı Kumsalı ile çok sevdim..Kesinlikle çok iyi bir yazar.



En yakın Arkadaşımın Kızı kitabı ile yazar hakkında ki düşüncelerim perçinlendi. Kesinlikle hayranım bu yazara. Birinci anlatımlar sevmediğim halde bu yazarın okuduğum tüm kitaplarını sevdim..

Kesinlikle sadece romans yazarı değil. Romanlarında aşk, macera, polisiye, gizem.mizah temalarını çok iyi harmanlayarak yazarken hikaye anlatımları ve diyaloglar müthiş.
En yakın arkadaşımın kızına 5 üzerinden 5 verebilirdim..Ancak romandaki kadın kahramanın iki erkek arasında kalması ve sonunda ikisini birden idare etme kıvamına neredeyse gelecek durumda olması yüzünden notunu kırdım..



Ancak yazar bence kesinlikle okunacak olan yazarlar kategorisine girmesi gereken bir yazar..

9 puan

Hem çok sevdim hem çok sinirlendim ,çok da ağladım ama güzel kitaptı.ben ryn'nın yerinde olsam seçimlerinin hiçbirini seçmezdim.

geri ileri