Emma

En Son Değerlendirmeler

9 puan

tam bir edebi şölen. muhteşem dil, muhteşem anlatım

Profil Resmi
10 puan

Jane Austen'ın " En sevdiğim kitabım" dediği Emma, Jane Austen' ın okuduğum en güzel kitabı. Muhteşem betimlemeleri, güçlü karakterleri ve esprili diliyle tam bir şaheser. Mutlaka okunmalı.

http://hayaletkitaplar.blogspot.com/2013/05/jane-austen-emma.html

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
6 puan

Yalan yok, okunuyor. Ama ne kattı dersen, ööyle bakarım yüzüne.

10 puan

benim için en güzel, okuması en keyifli klasiklerden :)

10 puan

yazarın dehasını ortaya koyan çok eğlenceli bir kitaptır.

Profil Resmi
10 puan

Emma, Austen'ın gözbebeğiymiş. Nedense kitaptan çok beklentim yoktu ama bu kadar yanlış çıkamazmışım. Harikaydı, bir an bile sıkılmadım hatta elimden bırakmak istemedim. İlginç bir şekilde Emma'ya ufaktan uyuz olmama rağmen hem de. Mutlu mesut tam bir aile ve arkadaşlık romanı; ama gerçekçilikten uzak, yapmacık değil. Austen mükemmel bir gözlemci ve romanlarında da bunu en iyi şekilde aktarıyor. :)

8 puan

gerçekten çok eğlenceli bir kitap. tıpkı jane austen'ın diğer kitapları gibi okurken kendinizi dönemin ingilteresinde centilmenlerin ve hanımefendilerin arasında buluyorsunuz. kaş yapmaya çalışırken göz çıkarmak deyimini jane austen bize bu kitabında birkaç defa eğlenceli bir şekilde örneklemiş.

Profil Resmi
10 puan

sade fakat günlük entrikalarla akıcı bir aşk hikayesi okumak isteyenler için birebir bir klasik.

Profil Resmi
5 puan

Jane Austen en sevdiyim yazar olaraq qalir hemise xatirimde mene muasir dovrde olmayan ama eslinde delicesine elde etmek istediyim bir aski yasadir

10 puan

çok severim bbc 4 bölümlük dizisini de tekrar tekrar izlerim tavsiye ederim..

Profil Resmi
7 puan

Bu kitabın sırrı nedir?
Tüm zamanların en iyi kitaplarına dair hazırlanan neredeyse tüm listelere üst sıralardan giren bu kitabın olayı nedir arkadaşlar? Yani kitabı okurken sıkılmadım, yormadı beni. Çok ilginç bi konusu olmasa da sıkıcı değildi. İnsanın, ikili ilişkiler konusunda ders çıkarabileceği bir kitap. Fakat tüm bunlar yeterli midir bu kadar övülmesi için? Benim fark edemediğim birşeyler mi var acaba?

geri ileri