Eflatun Şafağın Kokusu

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Eflatun Şafağın Kokusu-Mina Hepsen


Sanırım Mina Hepsen tutkunu oldum..Yazarın kalemini çok sevdim..Çıkaracağı diğer kitapları da okuyacağım..
Serinin ikinci kitabında ise çok acı çekmiş bir kör genç kızın hikayesi vardı..
Kendi öz annesi tarafından hor görülüp dövülerek terk edilen Violet'i rastlantı eseri çingeneler bulur ve sahip çıkar..
Genç kızın tek emeli babasını öldüren Vampir İsmail'den intikamını almaktır!!..
Zamanla ona sahip çıkan Grahamın sayesinde rüya gibi keman çalmayı,bıçak kullanmayı ve en önemlisi koklayarak görmeyi öğrenmiştir..Onu görenler kör olduğunu kesinlikle farketmemektedirler....
Çalıştığı gezgin sirkin yolu sonunda Londra'ya düşer ve kan içiçilerin Kuzey Bölgesi Klan liderlerinden Patrick ile kesişir..Patrick onun hayatını kurtarır..Violet'i ilk gördüğü andan itibaren aklından çıkaramaz.. Duyduğu hislerin şiddeti kendisinide korkutur.Ayrıca Patrick İsmail'in en yakın dostu ve Güney Bölgesi Klan lideridir....İntikam mı? aşk mı? Violet bir anda kendini büyük bir çıkmazın içinde bulur...Bu yüzden büyük gelgitler yaşamaya başlar..Ama sonunda doğruyu ona yüreği gösterecektir..
İlk kitaptaki insan kanı içen vampirlerde işbaşındadır bu arada..En büyük amaçları Klan liderlerini öldürmektir..
Romanın konusunu daha fazla anlatmayayım..Bu seriyi çok beğendim..Şimdi 3.kitap Fırtınadan Sonraya başlıyorum..Keyifli okumalar..

Profil Resmi
9 puan

Geçtiği dönem, sirk ortamı, vampirler ve kör bir kız... Farklı bir kitaptı gerçekten. Etkilemedi değil beni. Keşke daha önce okusaymışım dedim.

8 puan

Gayet güzel olmuş ama 'Aa unutmuşum bu kitap fantastik türdeydi.Dur şurada vampirlerden de bahsedeyim.' demiş gibi geliyor..Konu kısaca annesi tarafından kör edilen,çingeneler tarafından yetiştirilen Violetin babasının katili olan vampiri araması üzerine.

geri ileri