Düşler Krallığı (Westmoreland, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Judith'in tüm kitapları harika yaaa hepsini okuudm gece fısıltısı dısında. 3-4 kere okudum bu kitabı cok güzel :)

8 puan

Jennifer Royce sayesinden gerçekten de düşlerindeki krallığa sahip oldu :))

11 yıl, 10 ay
10 puan

Nasıl bir büyü var ki bu romanda? her okuduğumda ilk defa okumuş gibi bir duygu uyandırıyor içimde..;

Düşler Krallığını her okuduğumda yüreğime dokunmasına hala alışabilmiş değilim.Her okuyuşumda bambaşka bir tat bırakıyor..Historical Romanlarının belki en klasiği bence en güzellerinden biri...Bir historical okuyucusu Judith Mcnaught'un bu romanını okumamışsa bence kendisini historical okudum olarak görmesin..

Çünkü bu romanda bambaşka bir büyü,masalımsı bir tat var..Yazarın kitaplarına başka bir Westmoreland'ın hikayesi İçinde Aşk Saklı ile başladım..O kitabın sonunda Westmoreland Atası Royce ve Jennifer'in hikayesini daha çok merak ettim..Sonunda Düşler Krallığını okuduğumda olayları birebir yaşamış kadar hissettim..Kahkahalarla okudum kah çok duygulandım..Hani yüreğin kraliçesi lakabını almış ya yazar bence sonuna kadar hak etmiş...

Kitabın başında düşman tarafta olmaları,olayların akışı okurken nefesimi kesti..Jennifer'in direnci,cesareti,azmi..Royce'in bu direnci kırmadaki kararlılığı...Onu takdir edişi ve hayranlığı,Ne kadar kızarsa kızsın Jennifer'in cesareti şaşmaz iradesi ve güzelliğ Royce'in aklını başından alması..

Savaş meydanlarında geçen ömre rağmen insancıllığını kaybetmeyen karakterdeki bir erkek ve ne kadar acı çekerse çeksin karakteri bozulmayan bir kadın..İki karakterde müthiş güzeldi..İkisine de bazen çok kızıp çoğunlukla hayran kaldım..Okuyun...Benim gibi tekrar tekrar okuyun...

Üstüne kesinlikle başka bir yazarı koyamadığım kraliçemi benim kadar sevmeseniz de takdir edin..lütfen..

***********************************************************
En sevdiğim sahneden bir alıntı..Royce'in unutulmaz dövüş sahnesinden ,Jennifer'i üzmememk için ona meydan okuyan ailesine karşılık vermeden dövüşüp yaralandığı sahne:

Jennifer onun kırık kolunun yanında sallandığını görecek kadar yaklaşınca ağzından çıkacak çığlığı zorla bastırdı.Royce'un önünde durdu ve babasının öfkeyle yükselen sesini duyunca Royce'un ayaklarının dibindeki mızrağa baktı.
''Al onu!'' diye gürledi babası ..''Mızrağı kullan Jennifer.''
O zaman onun neden geldiğini anladı Royce.Akrabalarının işini bitirmeye,Royce'un William'a yaptığını o da Royce'a yapmağa gelmişti.Kımıldamadan Jennifer'i seyretti;Jennifer yavaşça yere eğilirken güzel yüzünden akan yaşları fark etti.Ama Jennifer Royce'un mızrağını veya kendi hançerini almak yerine,Royce'un elini ellerinin arasına aldı,dudaklarına bastırdı.Acıdan ve şaşkınlıktan bilincini kaybeden Royce,nihayet Jennifer'in önünde diz çöktüğünü anladı..Boğazından bir inilti koptu:''Sevgilim,'' dedi acı içinde,elini sıkıp kaldırmaya çalışırken,''yapma...''
Ama karısı onu dinlemiyordu.Rockbourn Kontesi Jennifer Merrick Westmoreland,yedi bin kişinin gözleri önünde,uysal bir itaatkarlık içinde kocasının önünde diz çökmüş,onun elini yüzüne bastırmış,omuzları şiddetli hıçkırıklarla sarsılarak ağlıyordu.


10 puan

Rose Westmoreland <3
Hani hayal kurun derler ya.. Tarihi aşk romanlarına aşık olma sebebim en büyük hayalimsiin <3 <3

10 puan

Joyce benim <3

9 puan

Judith McNaught'la tanıştığım ilk kitaptı. Sanırım okuyalı 3 sene felan oluyorr geçenlerde kütüphanemde bulunsun diye almıştım ve sıkıldıkça açıp açıp okuyorum. Royce&Jennifer aşkı insanı gerçekten içine çekiyor. Klasik JM işte boşu boşuna övmeme gerek yok okuyanlar zaten ne kadar muhteşem olduğunu biliyordur :))

Profil Resmi
10 puan

daha yıldız olsa işaretliycektim ama:) süper, harika, muhteşem kesinlikle okunmalı...

Profil Resmi
10 puan

Beni aşka , aşık eden yazar ve okuduğum ilk kitabı...

Profil Resmi
5 puan

1günlük kitap. çerez

Profil Resmi
6 puan

Tarih
Aşk
Kadınlar

Profil Resmi
9 puan

Royce, adamın dıbısın ! sıddetle tavsıye edılırr .

Profil Resmi
10 puan

mükemmel !

Profil Resmi
8 puan

Bu serinin gerçekten özel bir yeri vardır bende.

10 puan

Westmoreland serisinin ilk ve en güzel kitaplarından ♥

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Bu kitap yüksek puanı hak ediyor.Defalarca okdum ve okurum. Yazarın en sevdiğim dört kitaptan biri .
Sen nasıl bir aşksın Royce.Her şeyiyle mükemmeldi hala okumayanlar varsa şiddetle tavsiye edilir.Başucu kitaplarımdan ve mutlaka kütüphanemde kalması gereken kitaplarımdan biri.

Vaktinde uzunn bir yorum yapmıştım ama kaydetmemiştim keşke kayıtlı olsaymış buraya eklerdim...

10 yıl, 11 ay
10 puan

o kadar güzeldi ki söyleyecek kelime bulamıyorum.

10 puan

Çok güzeldi ama yaaa:)

10 puan

BENCE TEK KELİMEYLE MÜKEMMELDİ..Benim favori kitaplarımın arasında ve tekrar okuduğumda bile aynı zevki alacağım ender kitaplardan.. Kesinlikle tavsiye ediyorum hemen okuyun. Okuduktan sonra ise Royce Westmoreland'e hayran kalmamak mümkün mü acaba ?

10 puan

Kesinlikle muhteşemdi.Judith Mc Naught historical aşk romanları konusunda tam bir uzman...Historical sevenler,şiddetle tavsiyemdir,mutlaka okuyun.

Profil Resmi
10 puan

Judith'in ilk okuduğum kitabıydı. Belki de bu yüzden en sevdiğim kitabı olmuştur.

11 yıl, 11 ay
9 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı. En beğendiğim kitabı bile diyebilirim. Bana Judith'i sevdiren kitap oldu.

Profil Resmi
8 puan

judith mcnaught kesinlikle sen bu işi biliyorsun :)

10 puan

Judith Mcnaught un okuduğum ilk kitabıydı, ve beni benden aldı diyebilirim. Uzun bir süre ortalarda Royce Westmoreland diye diye gezmiştim :) McNaught gerçekten bu işi çok iyi biliyor...

11 yıl, 10 ay
10 puan

yazarın bu romanıda favorilerim arasında.çok beğenerek okuduğum ve arasıra elime alıp tekrar okuduğun nadir kitaplardan biridir.

10 puan

Beni yıllar önce TARİHİ AŞK ROMANLARI ile tanıştıran kitap... Ne demeliyim bilmiyorum, Kara Kurt'un yeri bende hep ayrı olacak.

Bu kitap sayesinde başlatıdığım tarihi aşk romanları koleksiyonumda şuan 200'e yakın kitap bulunmakta ve tabiki baş tacı, en özeli bu kitaptır.

Lütfen okuyun... Pişman kalmayacaksınız...

10 puan

etkileyici ve bir o kadar da muhteşem soluk soluğa bir aşk romanı.Yazarın en sevdiğim kitabı.

Profil Resmi
10 puan

insan okurken kendi düşler krallığını hayal etmeden edemiyor. kimi zaman heyecanlı, kimi zaman romantik, kimi zaman öfkelendiren, içinizi sızlatan ve duygusallaşıp birkaç damla gözyaşı dökmenize neden olup tüm bu duyguları tek bir kitapta hissetmenizi sağlayan mükemmel bir hikaye....

10 yıl, 10 ay
6 puan

Burda herkes çok beğendiği için merak edip kütüphaneden alıp okuyayım dedim ama yok bana göre değilmiş. Fazla abartılmış geldi bana

Profil Resmi
10 puan

westmoreland serisinin ilk kitabı jennifer ve royce un hikayesi anlatılıyor çekişme inatlaşma ve aşk dolu bir kitap kısacası bayıldıım

Profil Resmi
8 puan

Judith McNaught!! Bana aşk kitaplarını sevdiren kadın, çok iyi iş çıkarmış doğrusu.Her sayfasına aşık oldum, karakterlerini özlüyorum.

geri 1 | 2