Deniz Tanrıçası (Tanrıça, #1)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Tanrıça serisinin en iyi kitabı olduğunu düşünüyorum :)

10 puan

POSEİDONNNN <3

4 puan

Sadece son 5 sayfasını heyecanla okudum abartılacak kadar güzelliği yok kitabın. ben beğenmedim açıkcası.

Profil Resmi
10 puan

P.C. Cast gerçekten müthiş bir yazar çok beğenmiştim.Büyük bir heyecan ve zevkle okumuştum.Kurgusu ve anlatımı çok iyi insanın kendini romanın içinde hissetmesini sağlıyor :)

7 puan

p.c. cast ' ın okuduğum ilk kitabıydı. beklentimi karşılamadı.

10 puan

Deniz tanrıçası bitti!

Gece 2.00 sularında Deniz Tanrıçası adlı kitabı bitirdim. İlk olarak sizi uyarmak istiyorum. İlk 70 sayfa insanı fazlasıyla sıkıyor. Ama 70 sayfadan sonrası akıl alamayacak derecede bağımlılık yaratıyor. Sayfa 300-350'e geldiğimde eh işte felan dedim. Sonra arkadaşım Damy'in tavsiyesi üzerine devam ettim. Ve saat 12'de okumaya devam ettiğim kitap 2.00 sularında bitti. Damy sana binlerce kez teşekkürler. İnanılmaz bir sondu. Bu kitabın sonunu bilmeden filmini izlesem Şaşar kalırdım o derece MÜKEMMELDİ. Birde ben Denize kıyısı olan bir şehirde (MERSİN) oturduğum için Denize ayrı bir sevgim var. Şimdi bu kitaptan sevgim fazlasıyla pekişti. Şimdi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum:

İlk olarak Çavuşumuz Christine Canady yani baş karakterimiz ile başlamak istiyorum. Christine'in kısa adı CC. Baş karakterimiz CC'in uçak fobisi var ama hava kuvvetlerinde bir çavuş. O konuyu hala anlamış değilim. Yazar niye öyle bir fobi yarattı :D CC bir gün işi dolayısıyla uçak yolculuğuna çıkıyor ve Uçak birden Okyanusun ortasına düşüyor. CC ilk öldüğünü sanıyor ama sonra okyanusta beliren bie ışıktan sonra her şey değişiyor. Işığın ortasından çıkan bir denizkızıyla yer değilştirince CC ne yapacağını bilmiyor ve kendini okyanusa bırakıyor. Ondan sonra sizde kendinizi kitaba bırakıyorsunuz. Süper Süper Süperdi!

Not: Geceevini okuyup benim gibi sevmezseniz sakın bu seriyi almamazlık yapmayın. Bu seri ondan bin kat daha güzel. Serinin diğer tanrıçalarını okumak için sabırsızlanıyorum :)

10 puan

Harikaydı! Şaşırtıcı bir finali var! Serinin ilk ve en iyi kitabı!

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitap! İçinde kayboldum.

7 puan

fantastikk aşkk

Profil Resmi
2 puan

Gece evi serisini çok beğendiğim için aldım fakat büyük bir hayal kırıklığına uğradım.

9 puan

Şuanki-kitabı bitirdiğim zamanki.- duygularımı anlatamam size...ağlasam mı, gúlsem mi, sinir krizi mi gecirsem bilemedim...
Bu nasıl bir sondur bóyle? Ama o son sahnelerde adamın biri 'olamaz, bu adam - sean- yaşıyor' dediğinde tahmin etmiştim...okuyan bilir, merak eden okur °°)
neyse siz bu kız neyden bahsediyor demeden yoruma geçeyim...
ama óncelikle bayanlar baylar, en yakınınızda ne varsa tehlikeli madde olarak (tava,oklava,merdane vs.) elinize alın...
Zira dóvecek adam çok..(órn. sperdon, rahip william, azıcıkta andras..ama azıcık)
kitaba başlayanlar benim gibi şaşirmasın...olaylar gúnúmúzde başlasada baş karakter kızımız CC'nin 1014 olması lazım, hava kuvvetlerinde çalışan ve bir deniz kazası sonucu o yıllarda -1014- yaşayan, mitolojik varlık olan deniz kızı prenses Undine ile beden değiştirmesiyle asıl olaylar başlıyor...
ilk başlarda neyle karşılaşacağımı bilmesemde, mitolijik ógelerle súslenmiş olan seri oldukça başarılı ve farklıydı.hikayeyi, kahramanları, olayları sevdim...tavsiye edebileceğim gúzel fantastik bir seri °°)
CC'nin sapık olarak nitelendireceğim Sperdon'dan kaçma girişimlari..Dylan ile olan ilişkileri...çok güzel anlatılmıştı...en kısa zamanda bi göz atmanızı öneririm:)

Profil Resmi
6 puan

Tanrıça serisi oldukça sürükleyici bence fakat dili oldukça vasat.

10 puan

Seriye ait 2 ci favori kitabım :) ... Modern dünyadan Eski dünyaya geçişle başlayan güzel bir aşk hikayesiydi ve çok zorlu bir aşk Fakat sonu tam bir süprizdi :).. Okunmasını tavsiye ederim

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
8 puan

çok mecarlı bir kitap ve yaşanan aşk çok hoş

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Çok güzel aşkı ve macerayı bir arada yazıyor

7 puan

Güzel bir romandı.. ;), fantastik.. ve sonu mutlu bitenlerden. .

Profil Resmi
8 puan

Yeni bir serinin nefes kesici ilk kitabı .P.C Cast sonunu çok iyi bağlamış:))

6 puan

Güzel ,eğlenceli bir kitaptı :)

Profil Resmi
9 puan

Fantastik sevmememe rağmen kitaba bayıldııım, özellikle sonu beni o kadar mutlu etti kiiiii :)

10 puan

P.C CAST BENİ AĞLATMAYA Bİ SON VERMELİ !!!

8 puan

fantastik romantik mitolojik masalımsı ne ararsan var :)tanrıça serisinin ilk kitabı:) örneği az bulunan masal günümüz karşımı gayet güzel bir kitap .... fantastik seven arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim :) fantastik deyince sakın küçükler için sanmayın ... büyükler için yazılmış bir masal :)

10 puan

Eğlenceli fantastik bir roman… Bu tarzı sevenler için oldukça keyifli… Yazarın yaratıcı gücü etkiliyor, sade anlatımı sürüklüyor. Özellikle romanın sonu güzel bir sürprizdi.

Profil Resmi
9 puan

Gece evi serisini aşırı uzattığı ve bozduğu için tekrar P.C. Cast okumaya biraz önyargılıydım. Yunan mitolojisine ilgi duyan biri olarak gerçekten çok beğendim.Mitolojiyi gerçek yaşamla birleştirme şekli çok hoşuma gitti.

8 puan

güzeldi hemen bitirdim ama küçük çocuklar okumasın ;D

6 puan

Güzel bir kitaptı yani. Aşk, macera birbirine karışmıştı

5 puan

Konu olarak bence vasat bir kitap. Yazar neredeyse konuyu CC'nin erotik tasvirlerine ayırmış gibi geldi.

6 puan

www.uykusuzokumalar.com

10 puan

Mitoloji ye bayılıyorumm <3 p.c cast gerçekten iyii

10 puan

CC hava kuvvetlerinde çalışır ve doğum gününde yalnızdır. Hayatında biraz sihir olmasını ister. Toprak tanrıçası Gaeat'ı çağırıp bir ritüel düzenler.Fakat buna inanmamıştır. İş sırasında uçakta kaza geçirir tam ölmek üzereyken tanrıça sayesin de deniz kızı Undine ile yer değiştirir. CC artık bir deniz kızıdır.

Undine'nin üvey erkek kardeşi Sarpedon'un tacizine uğrar. Sarpedon'dan kaçmak için Gaea'dan yardım ister. Gaea ise her üç gece de bir suya girmesi ve gerçek aşkını bulması koşuluyla ayaklar verir. Eğer CC gerçek aşkını bulursa tamamen insan hayatı yaşayabilecektir.
CC'yle ilgilenen maço şövalye Andras var. Ama asıl erkek Dylan var. İkilinin aşkını okuyoruz ve bence çok güzeldi.

Kitap yavaş başladı ama sonra düzeldi. Sevdim akıcı hemen biten farklı bir kitaptı.

geri ileri