Çocuk Yasası

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Yazarını çok beğendiğim bir kitap oldu..cümleleri, yazışı, düşünüşü romanın bir adım ötesine gitti benim için ve yazarın başka kitaplarını da çok merak ettim. Avukat olmamdan mütevvellit pek tabi ki mahkemeler, davalar, olaylar, kararlar ve gerekçeleri ilgimi çekti ve romanın kahramanı hakime hanıma da ayrı bir sempati duymadım değil:)

5 puan

Konusu güzel olsa da daha iyisi yazılabilirmiş dediğim bir kitap oldu. Baş karakterin dikbaşlılığı beni resmen yedi bitirdi. Sorumluluğunu sadece işinde gösteren, özel hayatında olup biten her sorunda karşısındakini suçlayan ama ben nerede hata yaptım diye sorgulamayı aklına getirmeyen tam bir duygusuz canlı örneği idi.

Ayrıca yazar işlediği konuları sırasına göre değil, fazlasıyla karıştırarak anlatmış. Örneğin 2 paragraf A konusu ile ilgili bir bilgi veriyor, hemen ardından 3 paragraf B'ye geçiş, sonraki birkaç paragrafta başka konu anlatıp A'ya dönüyor. Yine birkaç paragraf sonrası öncekilerle alakasız olan bir D konusunun gelişi kitabı tam bir çorbaya dönüştürüyor.

Neyse ki yazar Adam'ı anlatmakta başarılı bir iş çıkarmış. Kitabı bitirmem onun tatlılığı sayesinde oldu. O olmasydı kitaba daha düşük puan verirdim.

geri ileri