Çapkınlığın Bedeli

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Güzel bir kitap idi ama başlarda biraz durağan geldi bana..Genel olarak etkileyici bir hikaye idi. The Ransleigh Rogues serisinin ikinci kitabı idi. İlk kitapda kuzen Max Ransleigh'in hikayesi vardı diplomatik kariyerinin bitmesine sebep Elodie Lefevre ile kuzeni Will Ransleigh'in hikayesi idi.
Will Ransleigh'in hayatı çok çetin geçmişti. Gayri meşru bir çocuk olması nedeni ile amcası tarafından bulununcaya kadar açlık ile mücadele etmiş ; annesi gözlerinin önünde ölmüş bir çocuktu. Amcası onu bulup aileye getirdikten sonra kuzenleri Alaistair ve Max ile çok çabuk adapte olamamış Max'in sayesinde uyum göstermişti. Kuzenleri özellikle Max için yapamayacağı yoktu.
İşte bu yüzden onun kariyerinin bitmesine sebep olan kadını bulup İngiltere'ye getirmeye tanık sandalyesine oturtmaya oldukça kararlı idi.
Hemen işe koyularak onun izini Viyana'da bulur...Karşılaştığı kadın çok akıllı sıra dışı sade güzellikte bir kadın olması , çok zeki çevresine uyum yeteneğine hayran olur.Aralarında muazzam bir çekim oluşur...
Max'in kariyerinin bitmesine sebep olan Elodie bu durumdan hep vicdan azabı çekerek üzülmüştür. Çünkü Max gerçekte ona yardım etmeye çalışmış Elodie ise ona yeteri kadar güvenmediğinden bu yardımı es geçmiştir.
Fakat yaptığı tercih ise ona çok pahalıya mal olmuştur.
İşte bu şartlarda karşılaşmaları ile Will'in onu İngiltere'ye götürüp tanıklık yapma teklifini Parise'de uğramalarını şart koşarak kabul eder.Haftalarca süren yolculukta Elodie'nin peşinde olan adamları da atlatmaları gerekecektir. Bu yolculuk sırasında birbirlerine güvenmeleri gerektiğini anlarlar ve aralarındaki çekim ise gittikçe artmaktadır..
Will ise bu sıradışı kadının etkisi altına gün geçtikçe daha çok girmekte İngiltere'ye onu götürmekte eski heves kalmamıştır.
Güzel bir romandı..Historical ve Regency dönemini ,seviyorsanız bu romanı da seveceksiniz....

The Ransleigh Rogues Serisi :

1. Kötü Şöhretin Bedeli (The Rake to Ruin Her )
2. Çapkınlığın Bedeli (The Rake to Redeem Her )

http://hulyami.blogspot.com/2014/01/capknlgn-bedeli-julia-justiss.html

geri ileri