Cam Çocuk

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Jodi Picoult’un yazdığı “Cam Çocuk” dili, kurgusu, konusu ve konuya bakış açısıyla gayet başarılı bir kitap.

(Osteogenesis Imperfecta) hastası olan Willow’un Kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olarak kemikleri oldukça kırılgan ve hassas. Bir hapşırmayla, bir sarılmayla bile kemikleri kırılabiliyor. Anne Charlotte, kendisine hamileliği zamanında çocuğunun bu hastalıkla doğacağının söylenmediği ve kürtaj alternatifinin sunulmadığı gerekçesiyle, doğum esnasındaki doktoru, aynı zamanda da en yakın arkadaşı olan Pipper’e tazminat davası açıyor. Charlotte bu davayı, Willow’u maddi açıdan daha rahat yetiştirebilmek için açıyor, fakat buna en yakındakilerini bile inandıramıyor. OI gerekçesiyle açılan Kusurlu Doğum davası, ailenin birbirleri ve çevreleri arasındaki bağların zarar görmesine yol açıyor.

Profil Resmi
10 puan

jodi Picoultun okuduğum ve sonrasında yazrın bütün kitaplarını alıp kütüphaneme koymama vesil olan ilk kitabı.
(Osteogenesis Imperfecta) kalsiyum eksikliğindn kaynaklanan bir kemik hastalığı.sarılmayla koşup düşmeyle hatta ufacık bir drbeyle bile kemiklerin kırlımasına neden olabiln bir hastalık.kitabın ana karakteri Willow'un hastalığı.olaylar bunun üzerine gelişiyo.
yazar çok güzel bir kurguya düşünceye sahip okurken gözyaşlarımı tutamadım.okurken düşündüren bir kitap çok beğendim okuyun bence

Profil Resmi
9 puan

Kitabı okurken ağlayacağımı düşünüyordum ama olmadı. Çocuğun acısını gerçekten hissediyorsunuz. Yazar, olayları, karakterlerin gözünden çok güzel anlatıyor.

10 yıl, 11 ay
8 puan

gerçekten okurken etkilendiğim kitaplardan biri :)

10 yıl, 10 ay
9 puan

okurken ağladığım sayılı kitaplardan.tavsiye ederim

9 puan

Kitap sürükleyici ve etkileyici. Okuduğunuz süre içerisinde yeterince hüzün ile sarılmışken bir de sonunda acının dibine vurdurtmak biraz abartılı ve gereksiz olmuş.

Profil Resmi
6 puan

Sonu yeterli değildi.

Profil Resmi
7 puan

Etkileyici bir kitap

7 puan

Bu kadının tüm kitaplarını severek ve beğenerek okuyorum.

8 puan

bu kadar mahkeme süresinin uzatılması ve sonuç hüsrandı benim için.Hastalıklarla ilgili olması güzel fakat 3 kitabını okudum üçüde mahkemede geçti.Sonu bu kadar hüsran olmamalıydı ya.

geri ileri