Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

tek kelimeyle harika :)

10 puan

Mükemmel ve çok gerçekçi :)

11 yıl, 11 ay
10 puan

vampir akademisinin en güzel kitaplarından biri yada ben bunu çok seviyorum

11 yıl, 11 ay
7 puan

serinin bir önceki kitabından iyiydi

9 puan

Seri git gide hızlanıyor :) amaniin :)

10 puan

Çok güzel bir seriydi..Keşke orjinal kapakları kullansalardı :)

12 yıl, 10 ay
8 puan

Mason sahnesi çok üzücü ve duyguluydu. Ağlaması zor biri olmama rağmen kendimi tutamadım ve içim Rose daha çok ısınmaya başladı
Kitabı sevdim. Rose'un çirkin tavırlarından biraz olsun vazgeçmesi de iyiydi. Ayrıca bu kitapta Lissa'nın az olması daha güzel olmuş.

7 puan

İlk kitapta karakterlerin tanıtımı , olayların akışı ve bilinmeyenlerin keşfi ile ortada bir sırrın barınması çok ilgimi çekmişti ve beğenerek okuyup tüketmiştim.

İkinci kitapta ise Rosa'nın kaprisleri ve günlük yaşadıklarına ilişkin sıradan günce misali ile durumunun ve yaptıklarının aktarılması ilk kitap gibi pek heyecan vermiyordu ;

Lakin son 70 sayfa her şeyi değiştirdi. Hiç ummadığım bir senaryo atılmış ortaya. Tek nefeslik anda , tek bir hareketle okuyanları benim gibi şoke ettiğinden eminim. Ruh elementinin ve diğer elementlerin derine indikçe daha çok güçlü yönünün çıkması ve Rosa'nın bu olaylardan sonraki duruşu ; Strogai tehlikesi de göz önünde bulununca kesinlikle daha heyecanlı olacağına inanıyorum.

Profil Resmi
8 puan

Bence serinin ikinci kitabı olayları kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde devam ettiriyordu ancak dimitri ve tasha arasında olan -ya da olmayanlar- ve mason ın ölümü beni çok derinden etkiledi. Adrian ilk kez hayatımıza girdi ama sonraki kitaplarda öneminin büyüdüğünü göreceksiniz. SERİYİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

10 yıl, 9 ay
9 puan

Müthiş bir seri. Dimitri ve Rose aşkını burnumun direği sızlayarak okuyorum. İmkansız ama buruk ama güzel...

10 puan

bu kitaba on puan vermemi sağlayan şeylerden biri adrian diğeri de o sonlardaki strigoi sahnesidir heralde. aslında adrian hakkında çok fazla sahne yoktu ama daha önce onun hakkında o kadar şey duymuştum ki tanıştığıma çok sevindim artık. o strigoi sahnesinin sonu her ne kadar mutlu bitmemiş olsa da kitabın en aksiyonlu yeriydi ve aksiyonlu yerlere bayılıyorum. gerçekten, başları biraz sıkıcıydı o yüzden. o, kayak yerleri falan çabuk bitmedi benim için ama on puanı hak ettiğini düşünüyorum. sonuçta bu yorumu yazmadan önce defalarca okumuşluğum var o sahneleri.

9 puan

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/06/buz-opucuk-kitap-yorumu.html

İlk kitabı sevmiştim ama 1. kitap daha çok yazarın oluşturduğu dünyaya ilk adımımızı atmak gibiydi. Bu kitaptaysa işler iyice kızıştı yani daha maceralıydı.

10 puan

Çokkk harikaydı!Baştan sonaaa müthişti.heyecan aksiyon eğlence .. hele rose ile christianın halleri beni bitirdi :)) kıskançlık ve rakiplerin doğduğu bir kitaptı.sonu hem çok acıklı hemde çok güzel bitti.. kitapta azıccııkkkk bir gece evi serisi tadıda fark ediliyor bence. seriler birbirinin kopyası değil ama benzerlikler hissediliyor.. 3. kitap için yanıp tutuşmamı sağladı...En kısa zamanda almak zorundayım :)

11 yıl, 10 ay
geri ileri