Bütünün Bir Parçası

En Son Değerlendirmeler

10 puan

kesinlikle çok sürükleyici, maceraperest ve mükemmel bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

Bu zamana kadar okuduğum en güzel ve en kalın kitaplardan biri diyebilirim. Bazen, açıp sırf sevdiğim için okuduğum kısımları bile oluyor. O kadar kalın olmasına rağmen 3 kere okudum, yine okurum.

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Felsefe hocamdan aldığım bi kitaptı bu ve okudugum en iyi kitaptı diyebilirim sanıyorum 600 sayfa kadardı ama dört beş günde bitirivermistim . Kitabı bitirdiğimde şöyle düşündüm 10000 sayfalık bi kitabın ortalarından bi bölüm çekip almışlar ve bunu kitap yapmışlar oldu . Kesinlikle ama kesinlikle okunmalı tavsiye edilmeli zorla okutulmalı . Tatlı kitap .)

10 puan

"Konular, alt plnlar, onların altında planlar, geriye dönüşler, yanıltmacalar, felsefi gezinmeler ve parçaların çarpıcı bir biçimde birleştirilmesi... Parlak fikirlerle dolu, orjinal, zinde ve neşeli bir sesle sürüklenen muhteşem bir roman." The Age (Avustralya) Her hayat bütünün bir parçasıdır, bir bunu düşünün; bir de geriye kalan milyarlarca insanla oluşturduğunuz o bütünü düşünün. İşte Martin ve Jasper Dean sadece o bütünün birer parçası, siz de kalan parçası... Onların hayatıyla inanılmaz bir bütün oluşturacaksınız!
21. yy.'ın klasiklerinden olmaya aday, muhteşem bir romandır. hayatın ta kendisidir...

geri ileri