Briç Masasında Cinayet

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Agatha cristie burda biraz abartmış. Katil sürekli değişti. Yinede iyi kitaplarından.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

en iyi hercule poirot kitaplarından biri..

7 puan

Okuyucuyu şaşırtan dedektiflik romanlarından biri. Zihninizi biraz zorlayacak.

Profil Resmi
7 puan

Geçen sene okuduğum bu kitap klasik bir Agatha Christie romanı. Bölümler halinde sonuca ulaştığımız "Briç Masasında Cinayet"te adından da anlaşılacağı gibi briç oynayan bir grup insan bir cinayete tanık oluyor. Ev sahibi onlar briç oynarken, yalnız başına oturduğu şömine önündeki sandalyesinde bir cinayete kurban gidiyor. Briç oynayanlar arasında yer alan dedektif "Hercule Poirot" ise uzun süren sorgular ve tabii "küçük gri hücreleri" yardımıyla karmaşık olayı çözmeyi başarıyor.

12 yıl, 11 ay
7 puan

dört katil, dört dedektif bir cinayet ve bir soru 'acaba kim işledi'

agatha cristie'nin pskopatlık derecesine varan kurgu yeteneğiini sergilediği bir kitap.

9 puan

Esrarengiz bir cinayet, işler gittikçe karışıyor, sn ana kadar çözülemiyor. Çok güzel bir dedektif romanı. Okumanızı tavsiye ediyorum.

Profil Resmi
10 puan

Sayılı sayfalar kala katilin değişmesi çok şaşırtıcı gerçekten. Kurguya bayıldım, ilk okuduğum Christie kitabıydı ve son olmayacağı da kesin.

8 puan

Güzel bir Agatha klasiği :)

10 puan

Çok fazla polisiye okuduğumu söylersem yalan olur . O yüzden bu kitap okuduklarımın en iyisiydi gibi bir yorum yapamam ama bu kitap tam anlamıyla mükemmeldi . Kitap bittikten sonra insan nasıl bir kitap bu kadar sürükleyici ? , bu kadar heyecanlı olabilir ? sorusunu sorduruyor. Ve bu kitap kesinlikle benim son Agatha Christie kitabım olmıyıcak

geri ileri