Bir Yumak Mutluluk (Blossom Street Serisi 2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Gerçektende adıyla bütünleşmiş bir kitap

11 yıl, 11 ay
8 puan

1.den daha güzeldi.

7 puan

İlk kitap kadar etkileyici değildi..

8 puan

Gerçekten çok güzel ve ders verici bir kitap. Aldığıma hiiç pişman değilim. İlk kitabı olan küçük mucizeler dükkanını 2 günde bitirmiştim. Debbie gerçekten muhteşem bir yazar.

Profil Resmi
8 puan

İLk kitabı kadar çevrelemiyor. Ama bu da oldukça başarılı.
Yine birbirine hiç benzemeyen 4 kadının sıcacık hikayeleri.

Profil Resmi
9 puan

Hiç yorulmadan keyifle okuyacagınız bir kitap

8 puan

Küçük Mucizeler Dükkanı'nın devamı olan bu kitap ilkinden farklı 3 karakter ile karşınıza çıkıyor.Olaylar , yaşananlar yine çok özel ve güzel.Fakat çok fazla imla hatası,devrik cümle var.Sanırım ilk kitap beklenenden fazla satınca hemen ardından çıkarma isteği bu kadar hatayı da beraberinde getirdi.

9 puan

Okunmaya değer..

8 puan

BİR YUMAK MUTLULUK.... büyük bir keyifleee okundu ve bitti.... ilk kitap KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI gibi bu kitapta harikaydı... konusu karakterleri müthiş... yüzünüzde bir gülümse ile bitiriyorsunuz .... her bir karakter ayrı ayrı çok iyi kurgulanmıştı... hepsinin hayatlarında zorluklar vardı.... ammaa bir peri herkesin üstüne peri tozlarını serpti.... her karakter birbirine olan sevgi ve bağlılığıyla zorlukların üstesinden gelmeyi başardı.... içinizi ısıtan bir kitaptı... içinden sevgi umut dostluk taşıyordu... şiddetle tavsiye ederim... muhakkak okunması gereken kitaplardan biri.... özellikle örgü sevenler ( benim gibi ) kitabı bir kat daha fazla severler....

5 puan

Kafanızı ve dikkatinizi zorlamadan okuyabileceğiniz, size sadece hoşça vakit geçirtebilecek bir kitap, fazla bir beklenti ile okunmazsa tatmin edebilir. Aşk romanlarından ( bir zamanlar beyaz diziler vardı) hoşlanıyorsanız kaçırmayın okuyun derim.

9 puan

çok güzel bir kitaptı. küçük mucizeler dükkanından daha çok beğendim bu kitabı. alix, jacqueline ve carol dan sonra courtney,bethanne ve elise in hikayeleri de beni gerçekten etkiledi. fakat en çok dikkatimi çeken nokta kitapta yazım hatalarının çok fazla olmasıydı. yayınevi bu konularda bana göre daha dikkatli olmalı bana göre. küçük mucizeler dükkanını beğendiyseniz bu kitabı da mutlaka okuyun derim..

9 puan

Kesinlikle Küçük Mucizeler Dükkanı'ndan daha başarılı.Harikaydı..

11 yıl, 10 ay
10 puan

ilk kitaba olduğu gibi buna da bayıldım :) 10 puan lık bir kitap.. muhteşemdi...

Profil Resmi
6 puan

Küçük mucizeler Dükkanının tekrarı...

Profil Resmi
9 puan

adı kitabı çok güzel betimlemiş...

9 puan

Yazarın,konunun ve anlatımın içtenliği,akıcılığı su götürmez bir gerçek.Dostluğun ve hayattan umudu kesmemek gerektiğini koca harflerle anlatmış yazar :D Yalnız kitaptaki yazım ve anlatım bozuklukları da olmasa...Muhteşemmmmm!

Profil Resmi
10 puan

Kesinlikle 10 üzerinden 10luk bir kitap..3 günde bitirdim ve bir baktım kitabın sonuna gelmişim...Olayları,sürprizlriyle bu kitap daha akıcıydı..Merakla 3.seri kitabını alacağım...

Profil Resmi
5 puan

Umutların hiç bitmediği .... Umut ve sabır bir araya gelince kazanan hep hayat oluyor .

Profil Resmi
1 puan

mıçmıç bir "boş zaman geçirme" romanı

Profil Resmi
10 puan

küçük mucizeler dükkanının devamı.sizi sıkmadan kafa yormadan okuyabileceğiniz bir roman.ismiyle bütünleşen bi kitap

10 puan

debbie yaa :)

Profil Resmi
6 puan

ne kadar çabuk bitiyor bu kitaplar yaaa :)

5 puan

akıcı ama çerez kitaplardan...

Profil Resmi
6 puan

Yarım bıraktığım 2. kitabım.Kısaca bahsetmek gerekirse iş hayatından elini çekmiş kadınların hikayesi.Bir dikiş kursunda hayata tutunmaya çalışan bir grup bayanın öyküsü.Karakter analizleri açısından başarılı bulsam da akıcılık ve konusal bütünlük yok bence..

8 puan

Güzel bir kitap

Profil Resmi
9 puan

çok hoş...

10 puan

Hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Farklı hayatlara süzülmeye hazır olun.

9 puan

Biraz nefes almalı, huzur bulmalı, kitap beni yormamalı, karakterleri okurken akıvermeli diyorsanız dükkanın yeni müşterileri tam size göre :) Tarz ve anlatım olarak ilk kitap ile aynı, çok çok farklılıklar bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir. Ama 3 yeni karakterin daha hayatına sızmak ve onların sevincine tasasına ortak olmak yine çok keyifli.. Küçük Mucizeler Dükkanı'nı severek okuyanlar kaçırmamalı derim.. Kitabın baskısı, sayfa yapısı, yazı büyüklüğü herşey çok iç açıcı üstelik :)

7 puan

Çok fazla yazım yanlışı bulunuyordu :( Bu durum okuma sırasında fazlasıyla rahatsız edici olsa da konu ve sürükleyicilik açısından değerlendirdiğimde serinin önceki kitabı olan Küçük Mucizeler Dükkanı kadar kendini okutan ve sıcak bir romandı.

6 puan

480 sayfa olan kitabı 2 günde bitirdiğime göre oldukça akıcı bir kitap...Küçük Mucizeler Kitabı nı okumadım ama kitapta arada eskiye dönmesiyle genel konusunu anlamış oldum ve bu kitap da ondan pek farklı değil sanırım.devamı http://blogumabandim.blogspot.com/2012/07/bir-yumak-mutluluk-debbie-macomber.html#more

geri 1 | 2 | 3