Bir Cihan Kafes

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Özellikle ana-kız, baba-kız ilişkileri, duygular, geçmiş zamanda yaşanan duygular ve şimdiki zamanla ilişkilendirme çok iyiydi. Soluksuz okudum bu romanı.

10 yıl, 11 ay
8 puan

Bir roman okudum , İclal Aydın'la gurur duydum..

10 yıl, 10 ay
8 puan

Baslarda konu cok daginik gibi geliyor zaman gel gitleri konuyu dagitir gibi gelse de kisiler yerlerine oturunca okumasi daha keyifli oluyor.huzunlu ama dusundurucu bir kitap

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

kitabın anlatımı çok sıcak ve samimiydi ama benim içimi üzdü. kadın olmanın her yerde tüm zamanlarda ne kadar zor ne kadar da güzel olduğunu tekrar anladım

10 puan

Bir solukta okuyup bitirdiğim kitaplardan biri oldu.Kalemine,yüreğine sağlık İclal Aydın..Çok naif,iç burkan bir romandı,okumayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum..

9 puan

Çok beğendim.Bir ''İlk roman''a göre çok başarılı.Mutlaka okunmalı diyorum,başka yorum yazmaya,detay vermeye gerek duymuyorum.

7 puan

iclal aydın klasiği, her harf ince ince düşünülmüş, ayrıntılar muhteşem.

5 puan

iclal Aydın kalemini anlatımını sevdiğim yazarlardandıt.İlk roman olarak ta gayet başarılı buldum.Her zaman ki gibi kadın hikayelerini;acısıyla,tatlısıyla çok leziz anlatmış.Bir çırpıda bitiyor akıcı bir kitap,tavsiye ederim..

Profil Resmi
7 puan

http://sibelinkitaplari.blogspot.com/2013/12/bir-cihan-kafes.html

9 puan

Kesinlikle çok beğendiğim bir kitap oldu. İclal Aydın'ın ilk romanı... Esasında son denemelerine bakarak çok fazla bir şey beklemiyordum ama yazar beni tamamen yanılttı, son zamanlarda en etkilendiğim kitaplardan biri oldu Bir Cihan Kafes

10 puan

Keske 100 puan verme imkanımız olsaydı bu kitaba. Tum kalbimle verirdim 100. Gözyaşlarıyla kapattim kitabi an once, bu kadar muthis bir hikaye beklemiyordum çok etkilendim. Eline yüreğine sağlık Iclal Aydın.

Profil Resmi
9 puan

Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Bir solukta okudum,çok beğendim. İclal Aydın'ı severdim, biraz daha sevdim :) Beni çok seven bir annem olduğu için şükrettim..Bir cihan kafestir gerçekten de...

9 puan

Bir solukta okudum, bitti, dedirtecek kitaplardan biri...
İclal Aydın'ın naif kaleminden güzel bir roman...

10 yıl, 10 ay
9 puan

bir solukta okunabilecek bir kitap, çok beğendim

10 yıl, 10 ay
6 puan

İlk başladığımda çok sarmıştı beni fakat sonrasında sıkıldım baya. Kurgusal hatalar ve kopukluklar vardı. Gereksiz detaya inilmiş bazı yerler vardı. Ama yinede çerez niyetine okunabilir. Bunu dışında arada hakikaten vurucu ve ders verici cümlelerde vardı hoşuma giden. İleriki kitaplarında daha özenli ve teknik detaylara önem verirse İclal Aydın daha güzel kitaplar yazabilir.

Son olarak kitabın son kapak tasarımını hiç beğenmedim. Seçilen renk ne kadar zevksizce seçilmiş. İlk çıkış kapağı olan, kafesli renkli kapağı kesinlikle daha güzeldi.

10 puan

İlk romanına göre başarılı buldum. Roman tam İclal Aydın dilindeydi, şiirsel ve naif.

Profil Resmi
10 puan

Uzun zaman önce okumuş olsam da hala unutamadığım çok etkileyici bir kitap. ahh lorin, ah samire, ahh yaşar. Hayatlarınız nasılda birbirine bağlı. yaşadığınız hüzünleriniz nasıl da ortak. 3 kadın sizi çok sevdim...

10 puan

Bu seriye tesadüfen dördüncü kitap olan"Kalbimin Can Mayası" ile okumaya başladım ve kesinlikle ve kesinlikle sevgili İclal Aydın 'ın kalemine, anlatımına hayran kaldım. Tabi ki tek de okunabilir nitelikte bu seri ancak kitaptaki karakterlerin samimiyetini, doğallığını ve gerçekçiliğini benimseyince istedim ki tüm seriye sahip olup okuyup daha da hasbi hal olayım bu kitaplarla. Bu kitapta onüçüncü yaşında sırf ablasının evliliğini kurtarmak adına çocuk gelin olan Semira, onun kızı olan ve erkek olsun diye adını babasının Yaşar koyduğu talihsiz köy öğretmeni Yaşar Hanım 'ın hüzünlü hikayesinin yanında doğuşu ile yetim kalışı aynı güne denk gelen Lorin'in dolu dolu hikayesi var. Hiç detaya girmeden şunu diyebilirim ki gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir kitap serisi. Annelik üzerine yazılmış daha güzelini okudum mu bilmiyorum doğrusu. Nasıl güzel bir akışı var, hüznü bile keyifli geldi okurken.

geri ileri