Bıçak Sırtı (Mara Dyer, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

http://kronikokur.blogspot.com.tr/2015/12/bcak-srt-mara-dyer-2.html

10 puan

Serinin ilk kitabına aşık olmuştum ikincisine büyük bir beklentiyle başladım ve hayal kırıklığına uğratmadı bu seri 3te bitmesin hatta hiç bitmesin. Harika kurgu, beyin yakıcı detaylar, olaylar.
Devamını merakla bekliyorum.

9 puan

Serinin birinci kitabı "Eksik Parça" zurnanın zırt dediği yerde kalmıştı, aynı durum şimdi yine karşımızda. Şaşkınım. Peki biz bitmemiş serileri okumaktan vazgeçecek miyiz? Tabi ki hayır :))

Kitabı anlatmak istemiyorum, çok güzel ve harika bir kurgu var, her an her saniye bişeyler oluyor. Zavallı Mara kafayı yemesinde ne yapsın? İyi ki Noah varr ( Ah keşke benimde olsaaaaaa :)))) )

Eksik Parça'yı sevdiğim ve Bıçak Sırtını merakla beklediğim halde daha yeni okumamın sebebi; 3.kitabın çıkmasına yakın okuyayım diye istememden kaynaklanıyor. Ama kitap 2016'da çıkacakmışşş... Devam kitabını çokkkk merak ediyorum ve yeni kitabımı seçmeye gidiyorummmm Bye Bye

8 puan

İlk kitaptan sonra müthiş bir gelişme :)
İlk kitabın yorumunda bahsettiğim “müstehzi kırıntılar” olgunlaşmış artık, her soruya Mara'nın bir de içinden cevap vermesi falan çok hoşuma gitti benim ^-^

Son kitapta da artık inşallah merak ettiklerimizi okuruz, tatmin olmazsam her kitabın bir tane yıldızını söndürmeye gidiyorum :D

6 puan

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2015/11/michelle-hodkin-bcak-srt-mara-dyer.html

10 puan

ALLAHINI SEVEN ÜZERİME 3. KİTABI FIRLATSIN. YOK. BU BÖYLE OLMAYACAK PEGASUS 3. KİTABI ÇIKARANA KADAR BEN DAYANAMAM.

Of sakinim.

Hayır değilim. Bu nasıl bir sondur? Bu yazar okuyucuların kalp hastası olmasını mı istiyor? Kalp krizi geçirecektim okurken. Beynim çalışmıyor şu an. Bazı sorular cevap buluyor derken başka sorular çıkıyor. Ne olacak şimdi? Çıldıracağım.

10 puan

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2016/04/bcak-srt-kitap-yorumu.html

Hani bazı kitaplar için 'çok akıcıydı, elimden bırakamadım' deriz ya bu kitabı okurken cidden elimden bırakamadım. Kalın bir kitap olması ve üstüne okul koşuşturması içinde olmama rağmen iki günde bitirdiğim bir kitap oldu.

6 puan

İlk kitaba kıyasla biraz daha aksiyonluydu

geri ileri