Beyaz Gardenya

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Konu olarak cok guzel, anlatim fena degil ama yazi boyutu ve stili okumayi baya zorlastiriyor.ayrica detayinda detayina girilmesi okurken bikac kez kitaptan kopmama neden oldu.o yuzden kiss zamanda bitiremedim.bunlarin disinda anlatilan konu guzel ve daha once bilgimin olmadigi bi konu hakkinda olmasi baya ilgi cekiciydi.tavsiye edilir.

10 puan

Son sayfaya kadar heyecanı taşıyan, okurken zevk aldığım bir yazar. Beyaz Gardenya da diğer kitabı gibi olağanüstüydü...

9 puan

Okuduktan sonra anladım ki gerçekten de bekletilmeden okunulması gereken bir kitaptı. Kitapyurdunun hediyesi olan kitabı okurken , Anya ile beraber ben de yaşadığı acıları , trajedileri , hayatın onu ardan araya sürükleyişini birebir hissettim. Anne ve annelik hasreti öyle güzel işlenmiş ki hikaye zaman zaman duygusal yükselişler yaşatıyor okura.. Sonuçta çok güzel bir romandı ve okunması için tavsiye ederim..

9 puan

Bu kıtabı kıtapçıda gördüğüm zaman ılk benı kapağı etkılemıştı , sonra konusunu okudum ve bu kıtap benım olmalı dedım .Kıtap okurken bazen sıkıldım ,çünkü ; bir sürü isim , yer ısmı geçiyordu ve aklımda tutmakta zorlanıyordum .Ama bu olumsuzluğuna rağmen bu kıtabı sevdim .Konusu :Ne yaşanırsa yaşasın , aşklar , savaşlar ,dostluklar , acılar , hiç bir şey bir kızın annesıne , annenın kızına duydğu sevgiden önemlı değıldır .Tavsiye ederım .

3 puan

sıkıldım.

geri ileri