Berlinli Apartmanı

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Başladığım gibi bitirdim. Son derece sürükleyici, gerilim, korku dozları yerinde, "olmuş" bir kitap. Eline sağlık sevgili Yaprak Öz :)

10 yıl, 11 ay
8 puan

http://kitapbocegim.blogspot.com/2013/05/berlinli-apartman-yaprak-oz.html

10 yıl, 11 ay
8 puan

Bitireli birkaç gün olmasına rağmen ancak yorum yapabiliyorum, sayfaları merakla çevirdiğim,bitmesin istediğim bir kitap oldu.... Berlinli Apartmanı’ndan taşınıp komşularımdan ayrılmış kadar üzüldüm son sayfa da bittiğinde. Psikolojik gerilim tarzını sevenlere Yaprak Öz kitapları tavsiyemdir..

8 puan

Türk bir yazardan bukadar keyifli bir gerilim romanı okuyabiliceğimi hiç düşünmemiştim bayıldımmmmmmmmmmm

7 puan

‘Berlinli apartmanı’, cinayet romanı çevirmenliği yapan bir kadının kendisini bir cinayet olayının ortasında bulmasını anlatıyor. Roman oldukça akıcıydı. 2 gün içinde zorlanmadan bitirebildim. Okuduktan sonra yazarın ilk kitabı olduğunu öğrendim. Kitabı güzel bulmakla beraber bazı eksikliklerinin olduğunu söyleyebilirim. Bu tarz romanlarda genel olarak mevcut olan gizemlerin sonradan çözülmesi durumu ve okuyucuyu ters köşe yapan unsurlar yoktu. Sürprizleri olan bir roman değil. 2-3 yerde de bariz yazım hataları vardı. İlk roman olmasını da göz önüne alarak yazarın diğer kitaplarını da okumaya çalışacağım.

geri ileri